Home Stiri mondene Denise Rifai vorbește despre succesul emisiunii sale

Denise Rifai vorbește despre succesul emisiunii sale

de Clara

Denise Rifai a făcut câteva mărturisiri despre emisiunea sa de la Kanal D, 40 de întrebări. Aceasta se bucură din plin de succesul pe care îl are și a spus și care sunt lucrurile ce o ajută în această direcție.

„Mă bucur enorm că oamenii au primit atât de bine această emisiune, după cum dovedesc și audiențele. Pentru mine, este o onoare ca ei să mă aprecieze și să își exprime părerile despre emisiune și invitații mei. Această popularitate este un atu, din punctul meu de vedere, și mă responsabilizează. E important pentru mine că am alături o comunitate puternică, oameni care cred în aceleași valori ca și mine.

Au fost și surprize pentru mine în emisiuni, am avut invitați care au refuzat să răspundă la anumite întrebări, dar ei au acest drept prin puterea formatului. Au mai existat situații când invitatul și-a rezervat dreptul de a suna pe cineva în timpul emisiunii, dar aceasta, din urmă, a fost o situație pe care am tratat-o cu umor și înțelegere.

Iau în serios criticile și consider că mereu e loc de mai bine, dacă acele critici vin cu argumente. Răutățile gratuite, limbajul suburban ies din discuție.

Am râs cu lacrimi urmărind anumite reinterpretări pe YouTube, chiar m-au amuzat. Cred că astfel de apariții au legătură și cu succesul emisiunii. În plus, sunt un om cu simțul umorului și îi apreciez pe acei creatori de conținut inteligenți.

„Discuția a fost exact așa cum a relatat-o Bendeac. El mi-a spus că nu mai participă la interviuri timp de cinci ani și mi-a spus că vine la emisiune doar dacă mă mărit cu el. I-am zis că o fac și pe asta, dacă e nevoie. Pentru «40 de întrebări» fac orice.

Am rămas cu o singură nedumerire după discuția cu Bendeac: dacă vine sau nu la emisiunea «40 de întrebări». Eu i-am spus că sunt dispusă să mă mărit cu el, acum e rândul lui să se țină de cuvânt.

A rămas că, la ora 12, facem cununia și, la ora 14, înregistrăm emisiunea. Întâi «ne mărităm» și, după aceea, intrăm în studio. Eventual, o să fac și un contract prenupțial cu el, să fiu sigură că se ține de cuvânt și apare în platou”, a spus Denise Rifai, potrivit wowbiz.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies