Home Compatibilitate zodii Descoperă cum data ta de naștere îți poate modela destinul prin numerologie

Descoperă cum data ta de naștere îți poate modela destinul prin numerologie

de Arseni Ana
Descoperă cum data ta de naștere îți poate modela destinul prin numerologie

Probabil nu te-ai gândit până acum la acest lucru, însă trebuie să ții cont de faptul că numerele îți pot influența karma și îți pot dezvălui personalitatea. Nimic nu este întâmplător, iar fiecare dintre noi este protejat de energii misterioase ascunse în simbolistica cifrelor.

Cifra 0

0 poate fi comparat cu un ou sau, de ce nu, chiar cu o sămânță. Acest lucru ne duce cu gândul la origini. Este un simbol al începuturilor, iar dacă se repetă în data ta de naștere de două ori, te poți simți norocos. Ai în tine capacități uriașe de energie și ești dornic să pornești în căutarea sensului propriei tale vieți. Datorită formei sale, cifra 0 îți amintește că în viață totul acționează ca un bumerang și că uneori propriile tale decizii te pot trage în jos.

Cifra 1

Dacă în data nașterii tale se repetă cifra 1, acest lucru înseamnă că ești capabil să o iei de la început ori de câte ori viața te va răpune și îți va strica planurile. 1 reprezintă inițiativă, independență, ambiție. Trebuie doar să fii atent ca energia de care dispui să o canalizezi către țelul dorit, pentru a putea să te bucuri de satisfacția omului împlinit.

Cifra 2

2 reprezintă dualitate, sensibilitate, dragoste. Ești o persoană foarte răbdătoare și mizezi întotdeauna pe sinceritate. Reușești să câștigi foarte ușor atenția celor din jur, însă ai grijă cui îți pui inima pe tavă, căci poți fi rănit de propriile așteptări.

Cifra 3

Cifra 3 este asociată de obicei cu un număr norocos, cu multe împliniri și șansa de a face lucrurile așa cum îți dorești. Ești o persoană ingenioasă și dornică să se dezvolte încontinuu.

Cifra 4

4 ne duce cu gândul la spiritualitate, tenacitate, de aceea persoanele în cazul cărora cifra 4 se repetă de mai mult de două ori au o gândire logică și capacitatea de a realiza lucruri cu o însemnătate profundă în viață.

Cifra 5

Dacă în data nașterii tale se repetă cifra 5, debordezi de energie, dinamism și ai o sete nestăvilită de progres. Ești foarte curios de obicei și cauți să lași realizări majore prin locurile pe unde te poartă viața.

Cifra 6

6 înseamnă armonie, iar universul contribuie la starea ta de bine. Există posibilitatea de a trece prin momente mai puțin plăcute în viață, dar toate acestea vor avea un final fericit, iar destinul te va recompensa mai mult decât te aștepți. Echilibrul, dragostea sunt valorile după care te ghidezi.

Cifra 7

7 este un număr cu accente mistice în care aspectul este pus pe sensibilitate, mister și slăbiciune. Cauți mereu să îți ascunzi trăirile și să dai impresia că ești de neoprit.

Cifra 8

8 are o vibrație puternică. Ești norocos dacă numărul se repetă de mai mult de două ori în data ta de naștere sau dacă ești născut la această oră. Cifra 8 are o vibrație puternică și îți oferă capacitatea de a realiza lucruri mărețe…

Cifra 9

Dacă în data nașterii tale se repetă cifra 9, te caracterizează altruismul, iubirea și generozitatea. Ești mereu deschis și nu judeci oamenii la prima impresie. Vei avea șanse de a deveni un om extraordinar dacă vei atinge echilibrul interior.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..