Home Stiri mondene Detalii-bombă despre relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova! Ce au încercat să ascundă

Detalii-bombă despre relația dintre Alex Bodi și Daria Radionova! Ce au încercat să ascundă

de negriuelena

Alex Bodi și Daria Radionova au negat vehement că ar fi avut o relație de altă natură decât profesională,

dar de curând au fost făcute publice detalii-bombă legate de ceea ce s-a petrecut, de fapt, între ei.

O sursă din anturajul lui Alex Bodi și al Biancăi Drăgușanu a făcut declarații care aruncă în aer tot ce s-a știut până în prezent.

Sursa respectivă susține că omul de afaceri a avut o idilă cu Daria Radionova, iar acesta a fost motivul pentru care Bianca Drăgușanu a inițiat divorțul, deoarece nu mai suporta infidelitatea lui.

Blondina a spus la un moment dat despre Daria Radionova că ar fi fost amanta lui Alex Bodi, dar cei doi au negat zvonurile că s-ar fi cuplat,

dezvăluind că s-au cunoscut prin intermediul unor amici comuni și doar s-au împrietenit și au discutat despre afaceri.

Un cunoscut al lor susține însă că Alex Bodi și Daria Radionova au avut două escapade împreună, pe când el încă era soțul blondinei.

„Alex s-a văzut de două ori cu Daria, au fost două dăți în care s-au întâlnit și a fost ceva mai mult decât o prietenie între ei, știți ce zic?…

S-a întâmplat în Monaco! Practic, Alex a înșelat-o pe Bianca, acesta este și unul dintre motivele pentru care ea a divorțat, nu mai suporta.

Alex Bodi a demonstrat încă o dată că nu poate să trăiască fără Bianca și s-a întors cu coada între picioare la ea acum…

S-au împăcat și se înțeleg bine, unde mai punem la socoteală faptul că acesta i-a făcut câteva promisiuni”, a dezvăluit pentru Cancan sursa din anturajul lui Alex Bodi și al Biancăi Drăgușanu.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies