Home Stiri mondene Detalii mai puțin cunoscute despre Fuego: „Eu sunt copilul cu zeci de mame”

Detalii mai puțin cunoscute despre Fuego: „Eu sunt copilul cu zeci de mame”

de negriuelena
loading...

Paul Ciprian Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, în vârstă de 42 de ani, a oferit, recent, un interviu în cadrul emisiunii Star Matinal, unde a vorbit despre viața și cariera sa, oferind detalii pe care foarte puține persoane le cunoșteau până acum.

Modest din fire, acesta a mărturisit că nu se consideră o vedetă, ci artist, iar succesul pe care îl are nu l-a schimbat, bucurându-se de aspectele simple și frumoase din fiecare zi, precum discuțiile cu doamnele în vârstă din piețe sau cu tinerii ori copiii care vin la spectacolele sale.

„Eu nu sunt o vedetă și nu-mi place cuvântul acesta, eu sunt un artist. De obicei, succesul schimbă oamenii. Nu cred că e cazul meu, eu am rămas la fel, un om care vorbește cu bătrânica de 83 de ani din piață, cu copiii, cu tinerii care vin în sala de spectacole.

Muzica mea este o muzică ce are melodie, un text aparte. Cel mai greu este să te menții! Nu am clacat vreodată pe scenă, dar uneori poate eram extrem de obosit și ziceam că nu mai pot, dar după trei zile mă porneam la drum. Dacă stau acasă mai mult de trei zile… așa ne-am învățat!”, a declarat Fuego.

Acesta a vorbit și despre relația specială pe care o are cu Irina Loghin, spunând că îi poartă un respect enorm pentru contribuția sa atât în muzica populară, cât și în ceea ce privește cariera lui artistică.

„Eu sunt copilul cu zeci de mame. De la doamna Irina Loghin am învățat multe lucruri, dar de când cântăm împreună am învățat să iubesc mai mult cântecele astea populare. Cred că e un pion important doamna Irina Loghin pentru tot ceea ce înseamnă tradițional în muzica românească. Toată lumea credea că sunt fiul doamnei Irina Loghin.

Mai am posibilitatea să-i zic o dată mamei mele, pe care o cheamă Eugenia, mama a cântat la viața ei în spectacole, dar nu a avut șansa să se afirme”, a adăugat Fuego…

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!