Home Stiri mondene Detalii neștiute din viața personală a Andreei Esca: „Niciodată nu am fost în stare stare să…”

Detalii neștiute din viața personală a Andreei Esca: „Niciodată nu am fost în stare stare să…”

de negriuelena
loading...

Andreea Esca a dezvăluit, de curând, detalii neștiute în legătură cu viața sa personală. Vedeta de la Pro TV a povestit cât de mult timp îi ia să se pregătească pentru a arăta cât mai bine în timp ce prezintă știrile.

Îndrăgita prezentatoare a știrilor Pro TV a povestit cât de mult timp durează până când este gata de a intra în emisie.

„În mod normal ar trebui să dureze cel puțin o oră, dar eu lucrez cu aceeași echipă de o mie de ani și ei știu că nu am răbdare deloc, așa că mă machiază și mă coafează în același timp.

De altfel machiajul începe din momentul în care mă spăl pe cap și reușim câteodată să terminăm chiar și în 20 de minute ambele lucruri”, a spus Andreea Esca pentru protv.ro.

Aceasta a dezvăluit că de una singură se fardează extrem de rar și puțin, deoarece nu este pasionată de acest lucru și nu se pricepe.

„Eu nu mă pricep deloc la machiaj, nu e jobul meu, nu sunt preocupată, nu eram pasionată nici când eram puștoaică. Eu singura mă machiez foarte rar și foarte puțin.

Niciodată nu am fost în stare stare să îmi dau două linii negre la fel de bine la stângul ca la dreptul”. a mai declarat Andreea Esca.

Despre perioada din liceu, Andreea Esca a mai făcut dezvăluiri și acum ceva timp.

„În aceeași perioadă îmi plăceau desigur băieții din clasele mai mari.

Mai ales că eu am făcut școala generală într-un liceu, un liceu sportiv, și îndeosebi îmi plăceau băieții care ieșeau în evidență.

Clasic. Toate fetele stăteam cocoțate pe geam să-l admiram pe Răducioiu, de exemplu, care era deja o tânără vedetă fotbalistică.

Și pe prietenul lui, și ne împărțeam în două tabere, care cu care, în timp ce ei habar nu aveau că existăm”, a spus atunci Andreea Esca…

Sursa: libertatea.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!