Home Stiri mondene Detalii noi despre divorțul Andreei Bălan! „George a început să se comporte extrem de rece, era…”

Detalii noi despre divorțul Andreei Bălan! „George a început să se comporte extrem de rece, era…”

de negriuelena

Detalii noi ies la iveală în legătură cu despărțirea Andreei Bălan de George Burcea.

Căsnicia lor a început să întâmpine probleme de când au petrecut vacanța în Mauritius.

Cei doi nu s-au mai înțeles deoarece actorul dorise să petreacă acea vacanță doar cu soția sa, dar ea a insistat să ia și copiii cu ei.

„Poate mulți sunt surprinși, dar, din câte se pare, Andreea Bălan nu se mai înțelege cu George Burcea din vacanță, atunci când s-a produs o ruptură între ei.

Știu că au placat în Mauritius alături de copiii și, se pare, că acest lucru nu i-a căzut tocmai bine lui, fiindcă și-ar fi dorit să fie doar cu Andreea, să aibă câteva zile numai ale lor.

Mai mult, acolo, încet, încet, au început discuțiile și George a început să se comporte extrem de rece, era prezent, dar doar fizic, nimic mai mult.

La întoarcere, situația s-a înrăutățit”, au declarat pentru Wowbiz surse din anturajul Andreei Bălan și al lui George Burcea.

Cântăreața luptă din toate puterile pentru a își salva căsnicia.

„Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea.

Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie.

Sunt și doi copii la mijloc totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, au mai spus sursele.

Andreea Bălan nu reușește să se mai înțeleagă cu George Burcea de când au fost în vacanță, iar comportamentul acestuia a șocat-o.

„El nu mai vrea să apară nici în vlogurile ei. Andreea îi tot spune să filmeze împreună, el refuză.

Bănuiala mea este că scrisul cărții pe care vrea să o lanseze l-a dat peste cap, a făcut ca ceva, care era bine închis în interiorul lui, să se manifeste mai tare ca niciodată.

Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată.

Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația.

Repet, Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă,

să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos…

El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată”, a declarat o apropiată a celor doi.

Sursa: wowbiz.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!