Home Stiri mondene Detalii șocante despre drama suferită de Andreea Antonescu. Vedeta a povestit totul, pentru prima oară

Detalii șocante despre drama suferită de Andreea Antonescu. Vedeta a povestit totul, pentru prima oară

de negriuelena

Andreea Antonescu, în vârstă de 37 de ani a povestit, recent, cu lux de amănunte, drama prin care a trecut în perioada când era adolescentă.

Vedeta nu a fost scutită de probleme, în ciuda succesului din carieră. Aceasta a început o nouă viață în urma despărțirii de soțul ei, Traian Spak, tatăl fetiței lor, Sienna, dar a trecut și prin alte lovituri de la viață.

Aceasta a vorbit într-un interviu pentru Viva! despre problemele pe care le-a avut cu tatăl ei, dar și cât de devastată a fost când acesta a trecut în neființă.

„Povestea este una tristă… Întotdeauna mi-am dorit să-mi mulțumesc părinții. Ajunsă la vârsta de 18 ani, am decis să iau viața în piept!

Nu de fițe și figuri, ci pur și simplu pentru a le demonstra că pot și eu singură, fără ajutorul lor… Urma o perioadă grea… bacalaureatul!

Mi-am dorit mult să obțin o notă mare, pentru a-i face mândri de mine! Am plecat de acasă, dar viața mea se împărțea strict între concerte și studiu pentru bac.

Singurul țel pe care îl aveam era să obțin note maxime la matematică și engleză scris, singurele materii care contau, din punctul de vedere al tatălui meu. El era totul pentru mine!

Nu puteam lua vreo decizie fără aprobarea lui. În dimineața de luni, când începeau probele scrise, am aflat de la mama că tata a murit…

Prima persoană pe care am sunat-o, la 5 dimineața, a fost Andreea Bălan, cu care nu mai vorbisem de câteva luni bune. Nu mă întrebați de ce… Așa am simțit.

Am susținut în continuare probele de bacalaureat, dimineața fiind la liceu, după-amiaza la Galați, dimineața următoare în București și tot așa, până în ziua înmormântării…

După câteva zile, am primit și rezultatele de la bac: 10 la matematică, 10 la engleză scris… Cu diploma în mână, mi-am dat seama atunci ce înseamnă ambițiile prostești, orgoliile!

Am renunțat instant la ele! Atunci a început procesul meu de maturizare, acela a fost momentul în care nu-mi mai găseam rostul în viață.

Nu înțelegeam de ce dorința mea de a-l face mândru pe tata a dus la astfel de consecințe, de ce am primit o palmă atât de grea!

Acela a fost momentul în care am fost sfătuită să apelez la un specialist”, a declarat Andreea Antonescu…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!