Home Stiri mondene Detaliul care le-a scăpat multora: cum a fost surprinsă Simona Halep în timp ce Andra intona imnul pe Arena Națională

Detaliul care le-a scăpat multora: cum a fost surprinsă Simona Halep în timp ce Andra intona imnul pe Arena Națională

de negriuelena
loading...

Miercuri, 17 iulie, Simona Halep a prezentat românilor în mod oficial pe Arena Națională trofeul pe care l-a obținut la Wimbledon atunci când a învins-o pe Serena William cu scorul uluitor de 6-2, 6-2.

Prin victoria obținută la Wimbledon, Simona Halep a reușit să aducă în palmaresul său unul dintre cele mai importante trofee din lume, ducând România pe cele culmile tenisului. În timp ce Andra intona pe Arena Națională Deșteaptă-te, române!, reacția Simonei Halep, ce fredona și ea imnul emoționată până la lacrimi, a fost surprinsă într-o imagine care exprimă cât o mie de cuvinte.

Circa 20.000 de fani au umplut tribunele Arenei Naționale și au aplaudat-o pe tenismenă, care le-a mulțumit pentru susținere. Regina tenisului românesc, cum este considerată Simona Halep, a ținut un discurs emoționant după intonarea imnului.

„Este o mare bucurie să vă am alături în această seară să împărțim acest trofeu pentru că este al țării, în primul rând. Este o seară foarte specială pentru mine. Vă mulțumesc foarte mult că ați venit, să ne bucurăm și să ne gândim că se mai pot întâmpla astfel de zile. Vă mulțumesc mult”, a spus Simona Halep.

„O parte din acest trofeu aș vrea să i-l dedic mamei mele, pentru că a fost visul ei. Părinții au fost poate cei mai importanți pentru mine. Le mulțumesc familiei pentru că au fost alături de mine, ei au fost foarte importanți, poate cei mai importanți care au contribuit pentru ca noi să se aflăm azi aici.Vreau să le mulțumesc tuturor antrenorilor mei, pentru că au fost mulți”, a adăugat Simona Halep.

Aceasta a dezvăluit și planul pe care și l-a propus să îl inițieze după încheierea turneului US Open, care se va desfășura între 26 august și 8 septembrie.

„Am vrut să deschid mentalitatea spre vis. Cred că am inspirat multă lume, sper ca acest rezultat să dea mai multă încredere oamenilor că orice e posibil. Vreau un milion de copii care să meargă la tenis. Apoi, să venim cu toţii pe un stadion să-i sărbătorim. Voi merge prin ţară, după US Open, pentru ca tot mai mulţi copii să se îndrepte spre tenis”, a mai spus Simona Halep…

Surse: stirileprotv.ro, mediafax.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!