Home Stiri mondene Diana Dumitrescu, reacție dură dupa ce a aflat de revenirea Gabrielei Cristea la Antena 1

Diana Dumitrescu, reacție dură dupa ce a aflat de revenirea Gabrielei Cristea la Antena 1

de Buinoschi Andreea

Diana Dumitrescu a făcut o criză de nervi zilele trecute, după ce a citit în presă că Antena 1 vrea să o înlocuiască pe ea cu Gabriela Cristea. Emisiunea pe care o prezenta, Mireasa, se pare că va fi prezentată de Gabriela.

Publicațiile din România anunțau că, în cel mai scurt timp, Gabriela Cristea va prezenta emisiunea de care se ocupa Diana Dumitrescu. Deși Gabriela nu a mai apărut la televizor în ultima vreme, șefii din Antenă par să o vrea înapoi.

Diana s-a înfuriat mai mult decât oricând, deoarece lucrurile păreau să îi meargă foarte bine. Reușise să se împrietenească foarte bine cu mai mulți concurenți, se acomodase foarte repede, iar Mireasa se bucura de un rating foarte mare.

După ce a citit în presă veștile despre înlocuirea sa, aceasta nu a mai stat pe gânduri și le-a cerut explicații superiorilor săi.

„Zilele trecute a avut loc finala de la «Mireasa», iar emisiunea a fost lider de audiență pe tronsonul orar. Diana a fost impecabilă, iar șefii au lăudat-o și felicitat-o. Normal că a rămas mută de uimire atunci când a citit articolul. S-a gândit că urmează să fie trădată. Șefii au asigurat-o că nu se pune problema de așa ceva, că are toată încrederea lor și că nu urmează să fie concediată de la emisiune”, au mărturisit persoane din cadrul Antenei celor de la Impact.ro.

Cum fanii emisiunii erau obișnuiți ca fosta prezentatoare, Gabriela Cristea, să vorbească despre proiectele sale doar atunci când informația era 100% sigură, nu este de mirare reacția pe care a avut-o Diana Dumitrescu.

Nimeni nu a mai declarat nimic în legătură cu acest subiect și, în prezent, nimeni nu poate face lumină în acest caz. Cu toate acestea, noul sezon al matrimonialului va fi prezentat de una dintre cele două…

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies