Home Stiri mondene Diana Dumitrescu, veste tristă pentru fanii săi, după ce nu mai are emisiune: „Mi se pare depresiv”

Diana Dumitrescu, veste tristă pentru fanii săi, după ce nu mai are emisiune: „Mi se pare depresiv”

de Clara

Anul acesta a fost unul dezamăgitor pentru Diana Dumitrescu. Faptul că a rămas fără emisiune nu i-a fost deloc pe plac, dar a trebuit să accepte situația. Acum, aceasta a spus că se simte depresivă, îngrjorându-și fanii cu aceste cuvinte.

La începutul acestui an, Diana a venit la cârma emisiunii Mireasa, pe care a prezentat-o timp de un sezon. Când următorul sezon urma să înceapă, mai marii Antenei au decis să schimbe puțin lucrurile și au adus-o, în locul ei, pe Simona Gherghe. Aceasta s-a tuns și a renunțat și la machiaj, semn că schimbările din viața sa au avut un impact asupra ei.

Recent, fosta prezentatoare a spus că ceea ce se întâmplă în Capitală o întristează și are o stare de depresie. „Am așteptat atât de mult decembrie acesta! Și am ieșit și eu astăzi din casă și mi se pare depresiv. Mi se pare depresiv! Este vremea aceasta urâtă, nu se simte atmosfera de sărbători deloc, iar străzile sunt pline de gunoaie. Cum, în perioada aceasta, când ar trebui să ne protejăm și să avem grijă la viruși și la chestii, Primăria nu strânge gunoaiele? Voi simțiți atmosfera de sărbători, că eu nu o simt”, a spus Diana, pe Instagram.

În cadrul unui interviu acordat celor de la libertateapentrufemei.ro, Diana a vorbit despre cariera sa, spunând că este mulțumită de punctul în care a ajuns. „Eu am învățat că orice muncă pe care o faci, dacă o faci cu plăcere și cu inima deschisă, este mult mai frumoasă. Iar evident satisfacțiile sunt înzecite. Da, fiecare proiect pe care îl am, fie tv, film sau social-media, îmi aduce atât satisfacții financiare cât și satisfacții personale. În plus, orice experiență te învață ceva.

Sunt în perioada în care îmi permit să aleg ce proiecte accept și ce nu, sunt independentă din punctul acesta de vedere, iar asta îmi oferă relaxare. Și cu cât sunt mai relaxată când lucrez, cu atât totul iese mai bine. Din punct de vedere personal, sunt extrem de fericită și sunt norocoasă că am lângă mine un bărbat care mă iubește, îmi susține orice alegere sau proiect, daaaar, cel mai important, îmi suportă toate hachițele”, a spus aceasta, pentru sursa menționată mai sus.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies