Home Stiri mondene Din 12 octombrie, Andreea Marin revine pe micile ecrane

Din 12 octombrie, Andreea Marin revine pe micile ecrane

de Buinoschi Andreea

Andreea Marin revine la TVR, spre marea bucurie a fanilor. Emisiunea pe care o va prezenta se numește Nu există „nu se poate”! și va putea fi urmărită pe TVR 2.

Admiratorii Andreei erau convinși că aceasta se va întoarce în televiziune, deoarece, în urmă cu patru ani, a moderat emisiunea Prețuiește Viața. Printr-o postare pe Facebook, Mircea Radu, șeful comunicării din TVR, a anunțat că emisiunea va fi difuzată după orele prânzului și a oferit și câteva detalii în plus.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți. Ce câștigă Andreea Marin? O televiziune națională. O platformă mediatică cu un potențial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare.

Al treilea win este al telespectatorilor. V-ați săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate și țicneală, de mocofani și derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu știu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrități agresive, de vorbăraie întruna și fără rost? V-ați săturat, da?… Ok, atunci uitați-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”, a scris Mircea Radu, pe rețelele sociale.

Chiar și Andreea a vorbit despre acest proiect, exprimându-și nerăbdarea: „Timpul scurt până la momentul când va fi pe ecran, lucrăm contracronometru, pur și simplu, pentru a intra pe ecran la început de octombrie.”

„Lucrez și la al doilea format, de această dată pentru TVR 1. Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încântat, motivat, de a afla ceva nou ce l-ar putea ajuta în mod concret în propria viață. Deci nu audiența cu orice preț e propunerea mea. Ci bucuria de a trăi frumos și demn, de a găsi împreună căi spre a evolua, spre binele nostru”, a mai spus aceasta, pentru cei de la unica.ro…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies