Home Stiri mondene Divorțul dintre Pepe și Raluca s-ar putea muta în instanță

Divorțul dintre Pepe și Raluca s-ar putea muta în instanță

de Buinoschi Andreea

Se pare că, recent, artistul latino a aflat că Raluca l-ar fi înșelat și, pe data de 24 noiembrie, cei doi au ajuns în fața judecătorului, care urma să decidă ceea ce se va întâmpla cu ordinul de protecție. Cu toate acestea, Raluca a decis să își retragă plângerea, iar Pepe a atașat la dosar o motivație prin care a susținut că a fost înșelat.

Se pare că amantul femeii ar fi un bărbat din Qatar, stabilit în București, cu care aceasta ar fi plecat la munte la începutul acestei luni.

În urmă cu puțin timp, Pepe a depus o contestație împotriva ordinului de restricție. „Am fost informat de un jurnalist de investigație că deține probe despre soția mea, cum că aceasta, în data de 08.09.2020, a fost în compania unui alt bărbat pe nume… din… în Poiana Brașov, în complexul… și a altor persoane și m-a întrebat dacă ăsta este adevăratul motiv al divorțului nostru, rugându-mă să dau detalii în acest sens. La auzul acestor informații am negat total cele spuse de jurnalist, crezând că presa încearcă să găsească știri mondene.

Ulterior acestor situații, am verificat pe rețelele sociale și am constatat că informațiile au ceva corespondent în spusele jurnalistul, observând că soția mea urmărește frecvent pagina de Instagram a domnului… și invers, aceștia apreciindu-se reciproc și dovedind că sunt apropiați. Tot la acel moment am analizat discuțiile anterioare cu soția mea și mi-am amintit că aceasta în data de 06.11.2020 mi-a solicitat roțile de iarnă de la autoturism, motivând că se strică vremea. De asemenea mi-am amintit ca fetițele au stat la mine acasă din data de 06.11.2020 până în data de O8.11.2O2O, acestea dorind să rămână în continuare însă mama lor nu a fost de acord și le-a luat”, se arăta în documentul oficial depus de Pepe…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies