Home Stiri mondene Divorțul lui Brigitte poate avea consecințe negative

Divorțul lui Brigitte poate avea consecințe negative

de Clara

După ce filmarea în care Brigitte este bătută de către soțul său, Florin Pastramă, a ajuns peste tot pe internet, femeia a decis că vrea să divorțeze. Cu toate acestea, dacă se va despărți de afacerist, va trebui să facă față mai multor consecințe negative.

Surse apropiate vedetei au declarat că acest incident nu este primul, Brigitte fiind victima lui Florin și în alte dăți. „Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, au spus persoanele apropiate, pentru cei de la cancan.ro.

În prezent, Brigitte Pastramă este membră a Bisericii Penticostale, iar divorțul ar însemna excluderea ei din această comunitate. Penticostalii au fost cei care i-au unit destinul de cel al lui Florin, deși, la început, nu au fost de acord, aflând  trecutul tumultuos al vedetei. Deoarece a părut că vrea să se căiască, aceștia și-au revizuit decizia, dar ceea ce a făcut la Ferma, alături de Florin, nu i-a mulțumit.

„Urmează să vorbesc cu comitetul bisericii, care va da o disciplină şi punerea deoparte. Adică, o vreme ea nu participă la actele de cult şi la împărtăşanie. Abia după ce se va îndrepta spiritual şi va respecta numărul de zile ca îndreptare, ea poate să vină la poziţia anterioară, cu părerea de rău a săvârşirii păcatului. Trebuie să arate că îi pare rău, pentru că Dumnezeu nu are de pierdut pe nimeni. Noi nu vrem să îi dăm sfatisfacţie Diavoului, ci să îi aducem pe oameni în dreptul Domnului”, a declarat pastorul lui Brigitte, la acea vreme…

Conform religiei penticostale, divorțul este acceptat doar dacă unul dintre soți este implicat într-un triunghi amoros și, cum Brigitte este la a patra căsnicie, pastorii vor trebui să cântărească bine situația.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies