Home Compatibilitate zodii Doar 5 zodii au șansa să câștige la Loto în luna Aprilie

Doar 5 zodii au șansa să câștige la Loto în luna Aprilie

de Clair

Aprilie este luna în care simțim cu toții nevoia de noutate, nevoia de a înflori odată cu natura și de a schimba ceva. Unele zodii ar vrea să facă multe lucruri, dar nu au resursele materiale suficiente.

  1. Capricorn

Ești primul de pe listă. Crezi în succes și nu puține sunt dățile când încerci să câștigi la Loto sau la alte jocuri de acest gen. Dezamăgirile se împletesc cu zilele în care câștigi și simți că ai toată lumea la picioare. Luna aprilie este luna ta și poți provoca succesul fără teamă.

Asta nu înseamnă să faci excese și să rămâi fără banii necesari pentru traiul zilnic; din surplusul pe care îl ai, ia câteva bilete la Loto și încearcă să mizezi pe numere mici și impare. Intuiția ta va fi ghidul tău.

  1. Pești

Nu ești un jucător activ și îți este teamă să joci, pentru că ai impresia că vei pierde toți banii, neputându-te controla. Într-un fel, victoria te și sperie, iar un câștig în bani ți se pare nemeritat și crezi că îți poate aduce ghinion. Ar fi bine să scapi rapid de concepțiile acestea, pentru că în luna aprilie ai șanse foarte mari să câștigi la Loto și să îți acoperi datorii importante cu banii respectivi.

Nu investi mulți bani în bilete; mergi pe puține variante și alege șase numere care să conțină cifra 2. Iar ca să scapi de ideea ghinionului, încearcă să fii mărinimos și să dai din câștigul tău celor ce nu au, atrăgând, astfel, energii pozitive.

  1. Taur

În luna aprilie, succesul se află în constelația ta; asta înseamnă că, indiferent în ce situație te-ai afla, vei reuși să ieși cu lejeritate. De asemenea, ai șanse foarte mari să câștigi la Loto. Mergi pe numere de care te simți atașat, date de naștere, zile importante pentru tine sau evenimente.

Uneori e bine să nu stai prea mult pe gânduri și să nu despici firul în patru cu atâta minuțiozitate. Dacă simți nevoia de a face un lucru, pur și simplu fă-l.

  1. Rac

Nu îți place ideea de a juca la Loto, dar ceva te determină în aprilie să faci o încercare. Poate un câștig anterior ți-a lăsat un gust plăcut și vrei să vezi dacă a fost o pură întâmplare sau dacă într-adevăr ești o persoană plină de succes.

Nu vei câștiga sume importante de bani, dar succesul nu te va părăsi și vei reuși să strângi câțiva prieteni ca să petreceți împreună…

  1. Leu

Pentru tine, jocurile reprezintă ceva prin care îți poți pune în valoare inteligența, fiind convins că nu succesul este cel care determină un câștig, ci inteligența celui care a ales numerele. De aceea, este o adevărată onoare să joci și să câștigi, pentru că simți că ești pus în valoare. În luna aprilie, cu siguranță vei câștiga la Loto dacă îți faci timp să-ți cumperi un bilet.

Urmărește Clair.ro pe:Clair.ro news

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..