Home Stiri mondene Doinița Oancea, declarații despre iubit

Doinița Oancea, declarații despre iubit

de Buinoschi Andreea

Doinița Oancea are un nou iubit. Discretă din fire, aceasta nu a oferit prea multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiește în prezent.

„Am fost întotdeauna discretă în ceea ce privește partea personală. Au fost cazuri în care oamenii au știut după câțiva ani că eu eram implicată într-o relație cu cineva. Nu consider că am ceva de împărtășit în acest moment. Ceea ce trăiesc trăiesc pentru mine și vedem mai departe.

Fericită și împlinită trebuie să fii tu cu tine. Nu știu ce se întâmplă pe partea sentimentală. Fericirea mea nu are legătură cu prezența unui bărbat în viața mea. Eu ar trebui să fiu fericită cu cine sunt eu ca om, cu faptul că sunt sănătoasă și că am părinții sănătoși, că pot să muncesc. Ah, OK, pot să fiu fericită dacă am un pachet complet, inclusiv un om pe care-l iubesc și care să mă iubească și, astfel, să fiu fericită cu totul, dar nu singurul motiv să fie acesta”, a spus actrița pentru cei de la cancan.ro.

„În perioada pandemiei, mi-am deschis o școală, unde predau copiilor între 4-18 ani tainele actoriei. Am în jur de 40 de copii cu care lucrez și chiar săptămânile viitoare încep înscrierile pentru grupe noi, dar și modulul al doilea de curs, la grupele deja formate.

 

N-am reușit să fac atât de multe lucruri înainte de a deveni persoană publică, asta pentru că părinții insistau ca atenția mea să se îndrepte asupra școlii. Așadar, înainte de 2007, în CV-ul meu, se regăsesc următoarele: pe durata primei facultăți, am fost hostess la diverse conferințe și evenimente, promoter, iar ca dansatoare, am avut un turneu în Tokio, cu Mahala Rai Banda și Rona Hartner.

Apoi, am fost director adjunct în cadrul unei companii de spectacole (dar și artist-dansator în spectacolul pe care l-am pus în scenă la Sala Palatului) și, ulterior, am urmat zece luni de cursuri postuniversitare cu bursă întreagă la Central European University din Budapesta”, a mai spus aceasta pentru sursa menționată anterior.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies