Home Stiri mondene Doinița Oancea, despre cea mai mare durere din sufletul ei: „Ar fi fost până la momentul ăsta”

Doinița Oancea, despre cea mai mare durere din sufletul ei: „Ar fi fost până la momentul ăsta”

de Clara

Doinița Oancea a fost invitată în cadrul unei emisiuni online și a vorbit despre cel mai mare regret pe care îl are. Actrița și-ar fi dorit să aducă pe lume un copil, dar acest lucru nu s-a întâmplat și se simte presată de cei aproape 40 de ani pe care îi are.

„De când mă știu, stau și mă gândesc ce regret am, dacă am vreunul… n-am. Dar încep să resimt, și anume, faptul că peste o lună, fac 39 de ani. Mi se pare că aș fi putut să am și eu un prichindel pe lângă mine. Mă gândesc la treaba asta. Ăsta e regretul. Eu tot timpul am zis că, dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta, dar cred că nici eu nu am acordat suficient de multă importanță.

Adică am lăsat lucrurile cumva – lasă că merge, lasă că o să fie, vine, se întâmplă când trebuie, nu știu ce. Probabil, prea mult focus pe ceea ce făceam eu și mai puțin pe «hai să întemeiem»”, a spus aceasta în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

În urmă cu ceva timp, Lora a spus că nu i-a furat iubitul Doiniței Oancea și că aceste zvonuri nu sunt adevărate. „Când am început să vorbim mai mult (n.r. – Lora şi Ghenu), era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014. Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup. M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii, nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era”, s-a apărat Lora în cadrul aceluiași podcast…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies