Home Stiri mondene Doinița Oancea, detalii mai puțin știute despre viața ei: „Ca dansatoare, am avut un turneu în Tokio, cu Rona Hartner”

Doinița Oancea, detalii mai puțin știute despre viața ei: „Ca dansatoare, am avut un turneu în Tokio, cu Rona Hartner”

de Clara

Doinița Oancea a acordat un interviu celor de la cancan.ro și a vorbit despre viața sa, despre ceea ce a făcut în carantină, dar și despre perioada de dinainte de a deveni persoană publică.

„Din punctul meu de vedere, a fost o perioadă bună. Și la mine au fost schimbări atât profesional, cât și personal, însă le consider de bun augur. În perioada pandemiei, mi-am deschis o școală, unde predau copiilor între 4-18 ani tainele actoriei. Am în jur de 40 de copii cu care lucrez și chiar săptămânile viitoare încep înscrierile pentru grupe noi, dar și modulul al doilea de curs, la grupele deja formate.

N-am reușit să fac atât de multe lucruri înainte de a deveni persoană publică, asta pentru că părinții insistau ca atenția mea să se îndrepte asupra școlii. Așadar, înainte de 2007, în CV-ul meu, se regăsesc următoarele: pe durata primei facultăți, am fost hostess la diverse conferințe și evenimente, promoter, iar ca dansatoare, am avut un turneu în Tokio, cu Mahala Rai Banda și Rona Hartner.

Apoi, am fost director adjunct în cadrul unei companii de spectacole (dar și artist-dansator în spectacolul  pe care l-am pus în scenă la Sala Palatului) și, ulterior, am urmat zece luni de cursuri postuniversitare cu bursă întreagă la Central European University din Budapesta. După, am fost assistant manager în cadrul unei companii de construcții grecești și, la foarte scurt timp după aceea, lumea a cunoscut-o pe «Minodora».

Am o meserie pe care o iubesc cu toată ființa mea, și culmea e că, în copilărie, nu m-am gândit niciodată că aș putea să urmez acest drum. Mă visam orice altceva, mai puțin actriță. Atunci când a apărut această oportunitate și, practic, atunci când am descoperit că am aceste veleități… părinții au fost împotrivă. Asta pentru că își doreau ca eu să activez într-un mediu mai «safe», viața de artist nefiind una foarte așezată. Și, când spun asta, mă refer la «nesiguranța» de pe plan profesional“…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies