Home Stiri mondene Doinița Oancea, primele declarații despre sarcină: „Lucrurile s-au așezat cum trebuie”

Doinița Oancea, primele declarații despre sarcină: „Lucrurile s-au așezat cum trebuie”

de Clara
  • Doinița Oancea este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală.
  • Aceasta vorbește doar despre cariera ei și ține pentru ea toate lucrurile pe care le consideră mult prea personale.
  • Una dintre cele mai des întâlnite întrebări legate de Doinița este legată de viața ei amoroasă.

Doinița Oancea este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. Aceasta vorbește doar despre cariera ei și ține pentru ea toate lucrurile pe care le consideră mult prea personale.

Una dintre cele mai des întâlnite întrebări legate de Doinița este legată de viața ei amoroasă. Actrița ține departe de ochii tuturor acest aspect, dar, de curând, a oferit câteva informații despre acest capitol.

Doinița nu regretă că nu are copii

Deși a declarat, în nenumărate rânduri, că iubește copiii, aceasta nu a devenit mamă. Chiar și așa, artista nu regretă acest lucru, deoarece susține că are încredere în Dumnezei și în modul în care așază lucrurile.

Mai mult decât atât, Doinița are și foarte multe proiecte în desfășurare în aceste moment, deci nu ar avea când să se ocupe de un copil atât de mult pe cât ar trebui.

Actrița a păstrat discreția și de data aceasta

Doinița Oancea a decis să păstreze discreția și de data aceasta în ceea ce privește relația, menționând faptul că nu are nimic de declarat. Cu toate acestea, actrița a spus ce nu ar accepta într-o relație, însă nu a vrut să detalieze foarte mult.

„Nu sunt deloc de acord cu infidelitatea. Mi se pare că vorbește foarte mult despre relație, despre cel care înșală, dar și despre cel înșelat. Nu vreau să mă apuc să vorbesc din punct de vedere psihologic… așa că, din nou, mă opresc aici. În relațiile mele, din câte știu – și știu bine (râde) – nu”, a spus aceasta pentru viva.ro.

De asemenea, Doinița a specificat faptul că bărbatul ideal trebuie să fie amuzant, să fie plin de viață, să fie real și să spună mereu adevărul. De asemenea, acesta trebuie își asume tot ceea ce face și ceea ce spune și să fie extrem de hotărât, dar și să nu renunțe la principiile sănătoase pe care ar trebui să le aibă.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies