Home Stiri mondene Doinița Oancea, reacție acidă la adresa Biancăi Drăgușanu: „A devenit persoană publică prin lucruri care nu…”

Doinița Oancea, reacție acidă la adresa Biancăi Drăgușanu: „A devenit persoană publică prin lucruri care nu…”

de Clara

Doinița Oancea a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a trebuit să răspundă mai multor întrebări. La una dintre ele, actrița a fost rugată să spună numele a trei persoane care, din punctul ei de vedere, nu au ce căuta în showbiz-ul românesc.

„Acest cuvânt, showbiz, ar trebui să înglobeze multe calități ale unei persoane pentru a apărea, cu păreri, în public. Să fii și tu ceva, cântăreț, dansator… Bianca Drăgușanu a devenit persoană publică prin lucruri care nu au treabă cu viața asta de showbiz”, a spus actrița în cadrul emisiunii lui Măruță, incluzându-le în aceeași categorie și pe Loredana Chivu și pe Simona Trașcă.

În urmă cu ceva timp, Doinița Oancea a acordat un interviu pentru ciao.ro și a vorbit despre cum a început cariera sa de actriță.

„Dintre toate fetele pe care le-a dus domnul Florin (fostul șef – eram mai multe fete) … doamna Ruxandra Ion  ne-a măsurat din cap până în picioare și am fost singura pe care a chemat-o  luni la probe. Aici a venit drumul cu răscruce. Cum să fac ?! Am încercat să anunț la birou, dar nu am dat de nimeni vineri după-amiază, așa că până luni m-am tot stresat. Duminică seara am luat decizia că o să le fac pe amândouă, dar luni nu o să merg la prima zi de job și o să mă duc la probe. Așa am făcut.

Am reușit să și sun la birou… pe parcursul probelor, eu mă tot gândeam că oamenii de la birou mă vor considera tare neserioasă și așa mai departe… dar așa a început aventura mea: cu o alegere! Până am semnat contractul cu Mediapro, am mers la job… și am mai fost chemată la probe (cred că de vreo 5-6 ori)”, a spus Doinița pentru ciao.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies