Home Stiri mondene Donald Trump este în pragul divorțului

Donald Trump este în pragul divorțului

de Clara

Anul acesta a fost unul plin de momente dificile pentru Donald Trump. Controversatul american s-a infectat cu noul coronavirus, a pierdut alegerile, iar acum aproape că și-a pierdut soția, pe Melania. Conform presei americane, fosta Primă Doamnă a Americii avea de gând să îl părăsească pe Trump încă din anul 2016, cu mult timp înaintea alegerilor.

Conform presei din străinătate, faptul că soțul său a pierdut alegerile prezidențiale reprezintă un motiv foarte mare de bucurie pentru Melania. Încă din anul 2016, aceasta ar fi vrut să divorțeze, iar faptul că partenerul său a câștigat alegerile a făcut-o să plângă. Conform apropiaților săi, acela nu a reprezentat un motiv de fericire pentru ea.

Mai mult decât atât, se pare că Melania a așteptat aproape o jumătate de an pentru a se putea muta la Washington. Scuza folosită de ea atunci a fost că a vrut să fie alături de fiul ei, Barron, până când termina școala. Conform celor de la Daily Mail, Stephanie Wolkoff, fosta asistentă, a mărturisit că, la acea vreme, Melania încerca să negocieze o înțelegere post-nupțială, pentru ca Barron să obțină jumătate din averea lui Trump.

Aceeași sursă a declarat că, pe toată perioada mandatului, Melania și soțul ei au dormit în camere separate. Fosta asistentă, Omarosa Manigault Newman, recunoaște că nu va mai dura mult și Trump va fi părăsit de Melania. Mai mult decât atât, se pare că zvonurile sunt adevărate, iar Melaniei îi este teamă de soțul ei, tocmai acesta fiind și motivul pentru care a așteptat și a sperat ca Trump să piardă alegerile.

„Melania numără minutele până când el o să părăsească postul de președinte SUA pentru a putea divorța. Dacă Melania ar încerca să-l umilească și să-l părăsească cât încă mai e președinte, acesta ar găsi un mod de a o pedepsi”, a declarat Omarosa Manigault Newman pentru cei de la Daily Mail

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies