Home Stiri mondene Dorian Popa a făcut un anunț important în ceea ce privește complexul său imobiliar

Dorian Popa a făcut un anunț important în ceea ce privește complexul său imobiliar

de Clara
  • Dorian Popa este una dintre personalitățile cele mai apreciate din mediul online.
  • De când și-a construit propria vilă, acesta și-a dat seama că mai are încă o pasiune.
  • Acesta a început să construiască un complex imobiliar, iar casele urmează să fie puse în vânzare în scurt timp.

Dorian Popa este una dintre personalitățile cele mai apreciate din mediul online. Acesta câștigă bani frumoși din Instagram, din YouTube, din televiziune, dar și din concertele pe care le are.

Mai mult decât atât, de când și-a construit propria vilă, acesta și-a dat seama că mai are încă o pasiune, și anume, domeniul imobiliar. Așadar, acesta a început să construiască un complex imobiliar, iar casele urmează să fie puse în vânzare în scurt timp.

O vilă din complexul lui Dorian se vinde cu 200.000 de euro

Inițial, acesta a anunțat public faptul că prețul vilelor se va ridica la 200.000 de euro, însă, între timp, lucrurile s-au schimbat. Pe canalul său de YouTube, acesta a mărturisit faptul că există posibilitatea ca vilele construite de el să fie vândute în lei, întrucât prețul monedei euro a scăzut extrem de tare.

Cu toate acestea, cel puțin pentru moment, Dorian Popa nu a luat o decizie finală, dar se consultă cu persoana pe care a angajat-o drept contabil și va veni cu o clarificare în viitorul apropiat.

Actorul urmează să ia o decizie în curând

„Am vorbit cu domnul Marius, contabilul de pe partea de imobiliare, și mi-a zis: «Doriane, știu că te îndrepți către perioada vânzărilor și vezi că trăim momente istorice în ceea ce privește cursul valutar. Pentru prima dată în istorie, euro este sub dolar».

Problema pe care domnul contabil o ridică este foarte pertinentă. Zice: «Dorian, tu, în proporție de 90-95%, ai construit cu euro peste 4,90 lei».

Ori vorbesc cu clienții și schimb prețul în euro, deși asta nu aș vrea să o fac, pentru că mi se pare un pic ciudat, dar sper că euro să nu o ia mai rău la vale de 4,85 lei. Dacă rămâne atât, nu voi face o modificare le case.

Însă, dacă euro continuă să o ia la vale, casele vor fi vândute în RON. Două sute de mii de euro înseamnă un milion de RON și o fie o casă un milion de RON, în cazul în care euro continuă să se deprecieze”. Și acum el mi-a ridicat două variante la fileu”, a spus acesta pe contul său de YouTube.

 

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies