Home Stiri mondene Dorian Popa, despre iubitele pe care le-a înșelat

Dorian Popa, despre iubitele pe care le-a înșelat

de negriuelena

Dorian Popa și iubita sa, Claudia Iosif, cunoscută drept Babs, formează unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri de persoane publice, dar în vremea adolescenței, artistul nu era deloc ușă de biserică.

Acesta s-a destăinuit fanilor în legătură cu relațiile pasagere pe care le-a avut pe vremea când era adolescent, recunoscând că a călcat strâmb.

Până să o cunoască pe Babs, Dorian Popa a fost un adevărat Don Juan, iar în cadrul emisiunii Răi, da’ Buni a vorbit despre acea perioadă mai agitată a vieții lui.

„Cred că e mult spus că am înșelat. Atunci când s-a întâmplat să mă întâlnesc cu mai multe domnișoare, nu eram implicat într-o relație de durată.

Când nu e o implicare serioasă, e altceva. Eram tânăr. Trebuia să fac și eu nebuniile tinereții” a declarat Dorian Popa despre relațiile sale din trecut.

Deși a recunoscut că a avut multe relații în care a călcat strâmb, artistul susține că a primit o educație aleasă de la mama lui și știe cum să trateze femeile.

Dorian Popa a declarat că nu a jignit niciodată o femeie și a rămas în relații bune cu fostele sale iubite.

„Am căutat mereu să tratez toate domnișoarele ca atare, așa m-a învățat mama. Nu am rămas în relații proaste cu fostele mele iubite. (…) Nu am o viață tumultuoasă.

Mereu sunt pe drumuri și merg la sală”, a mai spus acum ceva vreme Dorian Popa în cadrul emisiunii Răi, da’ Buni.

Dorian Popa și Babs sunt extrem de fericiți împreună, iar de curând s-au mutat în casă nouă.

Sursa: spynews.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!