Home Stiri mondene Dovezile că Andreea Bălan are un iubit nou! Nu s-au putut abține și…

Dovezile că Andreea Bălan are un iubit nou! Nu s-au putut abține și…

de negriuelena

George Burcea este istorie! Andreea Bălan a decis să își vadă mai departe de viață și a făcut o nouă cucerire.

Potrivit Cancan, cel care o consolează pe artistă în plin proces de divorț de tatăl celor două fetițe ale ei este Tiberiu Argint, fratele Soniei Argint, prezentatoare la TVR.

Andreea Bălan și noul său iubit au petrecut momente de neuitat în Vama Veche și s-au afișat ca un cuplu, nu ca doi simpli amici.

Cei doi s-au îmbrățișat și sărutat în văzul tuturor, semn că lucrurile între ei sunt destul de serioase, în ciuda faptului că nu sunt de mult timp împreună.

Potrivit apropiaților lor, cei doi au o relație de circa trei săptămâni. Tiberiu Argint este manager de vânzări în cadrul unei companii daneze e lux ce se ocupă cu proiectarea și producerea unor televizoare, telefoane și aparate audio.

Artista i l-ar fi prezentat deja fetițelor ei pe noul ei iubit, dar se pare că cei doi își petrec mai mult timp împreună acasă la el, deoarece au intimitate.

Andreea Bălan a preferat să poarte perucă atunci când mergea la apartamentul lui Tiberiu Argint, ca să nu fie ușor de recunoscut.

Cu toate acestea, cei doi și-au asumat relația de curând. Aceștia s-au distrat pe cinste într-un club din Vama Veche și s-au copleșit cu gesturi tandre în public…

Au dansat cât au putut de mult și au petrecut în jur de patru ore, iar Andreea Bălan pare extrem de fericită alături de noul ei partener.

Sursa: cancan.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!