Home Stiri mondene Dragoș Bucur a povestit prin ce a trecut când a adoptat o fetiță: „ Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă”

Dragoș Bucur a povestit prin ce a trecut când a adoptat o fetiță: „ Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă”

de negriuelena

Cazul Sorinei, fetița de opt ani din Baia de Aramă, care a fost luată din familia care a crescut-o din 2012 și târâtă de procurorul Maria Pițurcă în vederea trimiterii spre adopție în Statele Unite ale Americii, a șocat toată România și a adus în prim-plan legea adopției și alte situații dificile prin care au trecut persoane care au dorit să înfieze.

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, au hotărât să adopte o fetiță de etnie romă, iar în 2017 procedurile s-au încheiat, Roxana făcând de atunci parte din familia lor. Îndrăgitul actor a povestit într-un interviu acordat de curând în cadrul emisiunii În fața ta, de pe postul TV Digi24, prin ce a trecut în legătură cu adopția, deoarece el și soția sau au decis să acceseze listele de adopție care conțineau copii greu adoptabili, copii de etnie romă.

„În timpul procesului de adopție, sunt întâlniri de grup, din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă, au scris pe hârtie: „Nu vrem copil de etnie romă” (…), a declarat Dragoș Bucur.

„Cei care spun că e complicat sunt cei care au niște cerințe greu de îndeplinit, ei vin și scriu pe foaie: „Vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între șase luni și un an și două luni, născut în zodia Leu, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia”. Evident că e greu așa”, a mai spus acesta în interviul respectiv.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au spus că, între timp, Roxana, ce acum are șase ani, s-a integrat foarte bine în familia lor și sunt extrem de fericiți. Aceștia sunt căsătoriți de paisprezece ani și au împreună, pe lângă Roxana, și doi copii biologici: o fiică pe nume Sofia, în vârstă de doisprezece ani, și un băiat, Kandri, de patru ani…

Sursa: viva.ro

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!