Home Stiri mondene Dragoș Bucur este infectat cu noul coronavirus. Iată cum se simte acum!

Dragoș Bucur este infectat cu noul coronavirus. Iată cum se simte acum!

de Buinoschi Andreea

Vedeta emisiunii Visuri la cheie a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus, iar emisiunea pe care o filma a trebuit să fie oprită. Din cauza faptului că Dragoș suferă și de alte boli, va dura ceva timp până când își va reveni.

„Confirmăm faptul că Dragoș Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât și a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorități și ținând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate și sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor vești”, au anunțat cei de la PRO TV printr-un comunicat de presă trimis celor de la libertatea.ro.

„Am făcut o formă ușoară a bolii, ca o gripă. Acum sunt împreună cu familia și ne simțim bine. Sper ca toate rezultatele colegilor să fie bune și evident că aștept reluarea filmărilor la «Visuri la cheie». A fost un sezon plin de emoție și mi-aș fi dorit evident să nu fie necesară acestă întrerupere, dar sunt convins că vom trece extrem de repede și peste această situație. Mai avem de filmat, dar publicul nostru poate urmări, ca și până acum, «Visuri la cheie» în fiecare miercuri la PRO TV. Le doresc tuturor sănătate!”, a declarat actorul, conform PRO TV.

Într-un interviu acordat postului de televiziune menționat mai sus, Dragoș și-a exprimat dorința de a pleca în altă țară, chiar și ipotetic vorbind: „Sunt plusuri și minusuri, ca în orice. Da, m-aș muta într-o țară ca Olanda sau, mai degrabă, Danemarca. Am fost anul trecut prin primăvară, acum doi ani, și este … aș zice că diferența între România și Germania este similară cu diferența dintre Germania și Danemarca”…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies