Home Stiri mondene Dragoș Bucur vorbește despre viața de familie

Dragoș Bucur vorbește despre viața de familie

de Clara

Dragoș Bucur se bucură de o familie minunată. Juratul de la PRO TV are trei copii, dar și o căsnicie de invidiat. De curând, acesta a vorbit despre cum este rolul de tată a trei copii.

„Este o discuție atât de lungă :). Să ai copii este frumos, dar și greu în același timp, iar asta știe orice părinte. Din fericire, noi suntem un cuplu și faptul ca eu și Dana suntem alături în această aventură este marele nostru noroc sau destin care ne salvează în perioade mai dificile. Ne bazăm unul pe altul și ne încurajăm atunci cand lucrurile nu merg «ca în filme» în relația cu copiii. E important să te bazezi pe jumătatea ta și, uneori, pe familia extinsă.

Încerc să le ofer copiilor mei experiențe care să îi țină departe de nebunia aceasta și să le creeze repere considerate «tradiționale» și, mai nou, «învechite» – familie, natură, credință în Dumnezeu și libertate”, a spus acesta pentru cei de la libertateapentrufemei.ro.

Dragoș Bucur s-a alăturat și juriului emisiunii Românii au Talent. Aceasta a fost o experiență nouă pentru el, despre care a vorbit deschis.

„Este pentru prima oară când Dragoș Bucur se află în postura de juriu. Este, într-adevăr, o provocare această emisiune. Vorbim, în primul rând, de un show care este urmărit de milioane de oameni la fiecare ediție. Din câte înțeleg, are cea mai mare audiență din România. Apoi, este nouă pentru mine postura de jurat. Aceea din care eu trebuie să decid cine este bun și cine nu. Iar asta vine cu un tip de răspundere foarte mare, mai ales în acele domenii în care nu excelez, cum ar fi cântatul. Ma bazez foarte mult pe experiența Andrei și a lui Andi. Si pe șarmul lui Bobonete, pentru a o scoate la capăt cu Românii au talent!”, a mai spus acesta, conform cancan.ro.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies