Home Stiri mondene Drama prin care a trecut Melania Medeleanu până a reușit să-și îndeplinească visul de a deveni mamă: «Întrebările de genul «Nu faci și tu un copil?» sunt crunt de dus!”

Drama prin care a trecut Melania Medeleanu până a reușit să-și îndeplinească visul de a deveni mamă: «Întrebările de genul «Nu faci și tu un copil?» sunt crunt de dus!”

de negriuelena

Melania Medeleanu a trecut printr-o adevărată dramă despre care puține persoane au știut până acum. Aceasta și-a dorit enorm să devină mamă și a trecut mulți ani printr-un adevărat chin psihologic deoarece s-a chinuit foarte mult să rămână însărcinată.

Din fericire, după toată suferința îndurată, frumoasa jurnalistă în vârstă de 40 de ani a adus pe lume primul său copil, un băiețel ce a primit numele Radu, iar acum a putut să își deschidă sufletul cu privire la cele petrecute.

Mulți o judecau, inclusiv cei din familie sau prietenii, pentru că nu rămânea însărcinată și deoarece se axa pe carieră, neștiind ce suferință era în sufletul ei pentru că eforturile de a deveni mamă erau în zadar. Sătulă de situație, aceasta chiar a luat în considerare posibilitatea de a adopta, dar când credea că totul era pierdut, s-a întâmplat minunea de a rămâne însărcinată.

„Îmi doream foarte mult acest copil, iar faptul că nu apărea era, pentru mine, un semn că trebuie să am grijă nu doar de unul, ci de mai mulți copii. Uitându-mă la afterschool-ul social de la Clinceni, la MagiCAMP, simțeam că rolul meu era să pun cadrul în care, ulterior, o armată de oameni să vină și să aibă grijă de acești copii, practic să se lipească toate sufletele astea mici și mari”, a declarat Melania Medeleanu pentru Life.ro.

Aceasta vorbit și despre cât de mult au durut-o întrebările celor din jur, cu care s-a confruntat până a rămas însărcinată.

„Există un singur cuvânt potrivit aici: dureros. Și mai e ceva care adâncește și dă nuanțe acestui «dureros». Sunt toate întrebările din jur: „Nu faci și tu un copil?” sau „Să pui cariera pe primul plan și să nu faci un copil înseamnă că nu pricepi ce este important în viață!».

Întrebările și etichetările astea sunt crunt de dus, este absolut înfiorător să le auzi. Dacă îmi permite cineva un sfat: de câte ori vă vine să puneți întrebări de acest gen, închideți gura! Nu știți în ce loviți și cât de tare doare”, a adăugat frumoasa jurnalistă.

„Mă împăcasem cu ideea că nu voi avea copilul meu. Dar, pe de altă parte, tot simțeam că nu poate fi acesta capătul de drum. Așa că am pregătit actele pentru adopție, am trecut prin toate cursurile necesare și mi-am luat atestatul de părinte adoptator, am trecut prin toată birocrația necesară, pentru ca, în cele din urmă, Universul să aleagă să mi-l trimită pe Radu”, a mai spus aceasta.

„Eu nu am ajuns în procedura de adopție din cel puțin două motive: unul e că, deși am certificatul de părinte adoptator de mai bine de un an, n-am fost chemată să văd nici măcar un copil. Și n-am cerut un copil de până într-un an sau care să fie blond, cu ochi albaștri. Pe de altă parte, l-am primit pe Radu, acest dar uriaș, și am fost atât de copleșită, încât n-au mai încăput alte lupte. Sunt însă pregătită să reiau demersurile și, cine știe, poate într-o zi, familia noastră se va mări și în acest fel”, a conchis Melania Medeleanu…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies