Home Lifestyle Ducii de Sussex sunt amenințați cu moartea?

Ducii de Sussex sunt amenințați cu moartea?

de Clara

Ducii de Sussex au doar probleme de când s-au mutat în America. În ciuda faptului că aceștia au declarat că plecarea din Marea Britanie a fost pentru liniștea lor, se pare că nu au scăpat de atenția nedorită nici pe tărâmul american. Așa se face că, de când s-au mutat în California, cei doi au chemat poliția aproape în fiecare lună la casa lor.

Meghan Markle, Prințul Harry și fiul lor Archie locuiesc în Montecito, California, din iulie 2020. Încă din acel moment, poliția a venit extrem de des la casa lor din cauza faptului că diferite persoane le-au făcut mai multe vizite. Polițiștii din comitatul Santa Barbara au fost chemați telefonic și prin activări ale sistemelor de alarmă instalate pe proprietatea Ducilor de Sussex.

În luna august, unul dintre apelurile telefonice a fost listat drept „incident cu prioritate”, iar un alt incident de acest tip a avut loc în luna noiembrie. Nici în luna decembrie lucrurile nu s-au mai liniștit, iar Meghan și Harry au sunat, din nou, la poliție.

Se pare că în ajunul Crăciunului, la ora 16:13 adjuncţii şerifului au fost solicitați să vină la casa foștilor membri ai Familiei Regale, după ce un bărbat a reușit să pătrundă ilegal pe proprietatea pe care aceștia o dețin. Mai mult decât atât, ultimul apel a fost înregistrat în urmă cu aproximativ două luni, pe data de 16 februarie, la ora 02:21 dimineața. Potrivit presei internaționale și citat de cei de la Agerpres, incidentul a fost listat drept activare a sistemului de alarmă.

Deși reprezentanții cuplului nu au dorit să facă niciun fel de comentariu cu privire le aceste incidente, se pare că Meghan și Harry au cerut Familiei Regale, chiar după difuzarea interviului, să nu le retragă serviciul de pază, deoarece simt că viața lor este pusă în pericol.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies