Home Stiri mondene După ce a apărut plină de tatuaje, Margherita de la Clejani continuă să surprindă

După ce a apărut plină de tatuaje, Margherita de la Clejani continuă să surprindă

de Clara

Margherita se pare că nu se mai oprește din a șoca. A provocat un accident de mașină, s-a drogat, s-a tatuat, iar, acum, fata Clejanilor surprinde din nou.

După ce a slăbit, a decis să apeleze și la medicii esteticieni, dar se pare că nu este mulțumită în totalitate de aspectul său. Așadar, vedeta și-a făcut o nouă schimbare de look. Se pare că cea mai nouă dorință a artistei a fost ca ochii ei să aibă o altă culoare, motiv pentru care, acum, aceasta poartă o pereche de lentile gri-albăstrui.

De curând, aceasta a fost invitată în platoul emisiunii ‘Neatza cu Răzvan și Dani, unde a vorbit despre una dintre piesele pe care urmează să le lanseze în viitorul apropiat. Cu această ocazie, Dani Oțil a văzut cât de multe tatuaje are Margherita. Aceasta a recunoscut că, de curând, și-a făcut mai multe desene, printre care „Most Wanted”, cuvântul „Rockstar”, un cap de extraterestru, dar și multe alte elemente.

„Sunt o mare «fană» a tatuajelor. Iubesc foarte mult tatuajele și m-am decis să tatuez câte o părticică din corpul meu, pentru că mă reprezintă, îmi place și e ceva care este real, autentic (…). Sunt excentrică. Fiecare tatuaj în parte are o simbolistică. De exemplu, «Rockstar». Îmi place foarte mult rockul, mai nou, și face parte din mine și am decis să-mi tatuez asta. Toate ideile de tatuaje pe care le am îmi vin așa, de undeva. Intenționez să-mi fac și pe mână un tatuaj. Sunt o fire excentrică”, a afirmat Margherita.

Fata Clejanilor este din ce în ce mai mult în atenția presei, din cauza comportamentului său inadecvat și al problemelor pe care le cauzează. Cu toate acestea, nu pare să vrea să se oprească prea curând și nici de părerea celor din jur nu ține cont…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies