Home Stiri mondene După ce a învins cancerul de două ori, Eugenia Șerban se operează din nou

După ce a învins cancerul de două ori, Eugenia Șerban se operează din nou

de Clara

După ce a învins temuta boală de două ori, actrița a ajuns pe mâna medicilor, din nou. Aceasta va trebui să suporte alte două operații, dar este sigură ca va trece cu bine peste acest lucru.

„Știam că va mai fi o intervenție, dar în urma chimioterapiei a apărut și cea de-a doua, pe care o voi face pe 14 septembrie. Nu sunt atât de complicate, dar sunt operații. Acum nu mă mai gândesc la moarte, doar atunci când am aflat de cancer m-am gândit la ea. Acum mi-am alungat acest gând. Am fost într-un spital din afara Bucureștiului, acolo unde opera chirurgul meu. A fost ok, cu mici reserve. Perioada de izolare a fost grea, căci toată lumea se comportă cu tine de parcă ești lepros, asta până vine rezultatul negativ”, a declarat, în cadrul unei emisiuni TV, actrița.

„Trecând printr-o astfel de perioadă, nu cred că mă mai poate schimba nimic. În viața mea nu va mai există «nu pot», căci mi-am dat seama că se poate. Acum am învățat să mă iubesc mai mult, să petrec mai mult timp cu mine și să nu mai las pe mâine orice lucru care m-ar putea bucura azi”, a continuat aceasta.

„O să merg la biserică la un moment dat, atunci când voi simți, pentru că încă nu sunt împăcată eu cu Dumnezeul meu, pe care l-am considerat, până am aflat că am două cancere, partenerul meu de viață. Sunt convinsă că a fost lângă mine, dar mai întâi trebuie să mă împac eu cu mine și după cu El”, sunt declarațiile triste ale Eugeniei.

„Viața mea este aceeași, doar că ordinea priorităților s-a schimbat. Sănătatea, copilul, cariera, familia și prietenii mei. Sunt anumite lucruri poate cărora nu le dădeam importanță înainte. Știu să mă bucur poate mai mult decât înainte de fiecare răsărit de soare și de fiecare apus. Înainte erau doar lucruri obișnuite, acum sunt importante”, a spus femeia, după ce a trecut prin perioada grea, în urmă cu mai multe luni…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies