Home Stiri mondene După Saint-Tropez, Brigitte și Florin Pastramă vizitează un loc din România. Unde sunt plecați cei doi

După Saint-Tropez, Brigitte și Florin Pastramă vizitează un loc din România. Unde sunt plecați cei doi

de negriuelena

Brigitte și Florin Pastramă și-au petrecut luna de miere de lux în Saint-Tropez, Franța, iar acum au revenit în România și s-au decis să viziteze un anumit oraș încărcat de istorie.

Cei doi se relaxează într-o vacanță foarte frumoasă în Sighișoara, de unde au postat fotografii pe conturile lor de socializare, spre bucuria fanilor.

Faptul că au ales să își petreacă vacanța în țară a surprins pe foarte multă lume, întrucât este bine cunoscut că cei doi aleg, de regulă, destinații din străinătate.

Aceștia se distrează de minune în doi, bucurându-se unul de prezența celuilalt. Îmbrăcați comod, Brigitte și Florin Pastramă s-au fotografiat în ipostaze romantice, imaginile fiind extrem de apreciate de fani.

Brigitte și Florin Pastramă au investit serios în nuntă, pentru a ieși exact așa cum și-au dorit. Suma pe care au scos-o din buzunar pentru evenimentul deosebit din viața lor este de 93.000 euro.

Deși au investit această sumă fabuloasă, nu și-au scos banii, dar acest lucru nu i-a afectat, deoarece au dorit să fie după sufletul lor și nu pentru a ieși pe plus.

Brigitte a declarat la scurt timp după nuntă faptul că au decis să se cunune și în fața lui Dumnezeu de dragul părinților lui Florin, întrucât și-au dorit să îl vadă căsătorit religios…

„93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el.

Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a declarat Brigitte pentru o emisiune TV.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies