Home Stiri mondene E oficial! Iată cine va fi noua prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”!

E oficial! Iată cine va fi noua prezentatoare a emisiunii „Acces Direct”!

de negriuelena

După ce Simona Gherghe a anunțat că a luat decizia de a nu mai reveni în postura de moderatoare a emisiunii Acces Direct, toată lumea s-a întrebat cine va fi noua prezentatoare.

Curiozitatea a luat sfârșit, întrucât locul va fi ocupat de o altă prezență extrem de îndrăgită în rândul telespectatorilor.

Mirela Vaida a primit propunerea de a prezenta Acces Direct începând din toamna acestui an și a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri.

Frumoasa vedetă se pregătește să revină pe micul ecran după ce se va încheia concediul de maternitate.

„Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator «Acces Direct»!

Eram pregătită şi îmi doream de ceva timp să mă întorc la viaţa profesională, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferă!”, a declarat Mirela Vaida.

Aceasta este extrem de încântată că își va relua activitatea profesională.

„Cunosc echipa emisiunii, ştiu provocările şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţă socială, iubesc performanţa şi mă împlinește munca în echipă!

Mai ales că, de când am primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, am lucrat alături de echipă şi la câteva schimbări de conţinut.

Ne aşteaptă multe lucruri frumoase şi pozitive pe care să le descoperim împreună!

Îmi este dor de public şi sper ca publicul să mă primească în casa lui, aşa cum a făcut-o atâţia ani! Pentru asta le mulţumesc!

Iar eu, vă asigur, am rămas aceeaşi Mirela veselă, optimistă, «nebunatică», empatică, hotărâtă şi, mai ales, vorbăreaţăăă!!! :)” , a adăugat Mirela Vaida…

Noul sezon al emisiunii Acces Direct va începe în toamnă și se va difuza la ora 17:00, de luni până vineri.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies