Home Stiri mondene Echipa Faimoșilor este năpădită de conflicte

Echipa Faimoșilor este năpădită de conflicte

de Buinoschi Andreea

Echipa Faimoșilor pare mai dezbinată ca niciodată. Fetele îi acuză pe băieți că se poartă foarte urât cu ele, iar aceștia susțin că fetele nu sunt suficient de puternice și de pregătite pentru a putea face față competiției.

De data aceasta, Zanni s-a arătat foarte deranjat de comportamentul Roxanei Nemeș. Întrebați ce ar vrea să primească dacă ar câștiga, aceasta ar fi spus că își dorește un șampon, în condițiile în care Zanni era convins că mâncarea era cea care le-a fi prins bine.

„Am întrebat-o pe Nemeș, mai mult din curiozitate, ce ar vrea să câștigăm la probă. Mi-a zis că șampon. I-am zis că mâncare, asta ar trebui, îmi zice: șampon, că uite cum am părul. Încearcă să te uiți și la cei din jurul tău, că uite ce păr murdar am. De asta ne ciondănim cu ele. Aici suntem la Survivor, trebuie să fim bărbați cu toții.

Dacă vrei șampon, mergi la București. Aici să rămână ăia mai puțin sensibili. Că nu avem nevoie de ei aici”, a spus Zanni, în cadrul emisiunii la care participă.

În edițiile trecute, fetele s-au arătat extrem de deranjate de felul în care sunt tratate de către coechipierii lor. „Părerea mea, din păcate, pe care mi-o susțin foarte tare, este că avem o echipă din bărbați foarte misogini. Nu sunt respectuoși cu noi, nu ne lasă să luam cuvânt. Băieții încearcă să ne excludă, nu ne dau importanță. Parcă suntem de decor. Când vrem și noi să participăm la strategii sau să ne dăm cu părerea, ni se spune că ce știm noi, că noi suntem femei. Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem luate urât și uneori înjurate.

Bărbații mi se par misogini, au o atitudine de macho. Eu și cu Simo ne ocupăm de foc, aducem lemne, cu Majda mătur zi de zi în casă. Mi se pare că nu suntem luate în serios. Eu nu-mi văd locul, stau și mă întreb ce, pana mea, caut eu printre misoginii ăștia? Eu îi respect pe toți. Și pe Culiță, Moro, toți bărbații din această echipă, Jador, Costi, însă mi se pare că sunt niște învechiți în gândire”, au spus concurentele din Echipa Faimoșilor.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..