Home Stiri mondene Edith González, actrița din „Salomé”, la un pas de moarte. Actrița a primit un diagnostic cumplit!

Edith González, actrița din „Salomé”, la un pas de moarte. Actrița a primit un diagnostic cumplit!

de negriuelena

Telenovela mexicană Salomé, produsă între 22 octombrie 2001 și 17 mai 2002, a avut un succes răsunător în foarte multe țări, printre care și România.

Cu siguranță foarte multe persoane au îndrăgit personajul principal cu același nume, interpretat de Edith González, care a rămas în amintirea multora datorită frumuseții sale și a talentului actoricesc cu care a interpretat acest rol special, care i-a asigurat celebritatea la nivelul internațional.

Puțină lume cunoaște însă faptul că actrița, acum în vârstă de 54 de ani, a trecut printr-o perioadă cumplită după ce, în urmă cu doi ani, a fost diagnosticată cu una dintre cele mai cumplite boli: cancer mamar.

Frumoasa Edith nu s-a lăsat însă, ci a luptat din toate puterile cu boala, a suferit o intervenție chirurgicală de extirpare a tumorilor, dar, de asemenea, a urmat și o cură de radioterapie.

Din fericire, în urma acestor proceduri medicale, starea de sănătate a actriței s-a îmbunătățit, iar medicii i-au dat vestea mult așteptată, aceea că boala a intrat în remisie.

Ca în cazul multor pacienți care au trecut prin tratamente dure, cancerul și-a lăsat amprenta și asupra aspectului său, aceasta având tenul afectat de riduri și fiind nevoită să se tundă periuță din cauza radioterapiei.

Actrița a trecut cu bine peste cumpăna vieții sale, acordă mai multă atenție asupra propriei persoane prin adoptarea unui stil de viață cât mai sănătos și, în ciuda bătăliei grea pe care a dus-o cu cancerul, nu și-a pierdut zâmbetul. Din contră, s-a ambiționat mai mult ca oricând și încurajează, cât poate de mult, persoanele aflate în postura în care s-a aflat și ea, de a nu se da bătute în fața cancerului, ci să îl înfrunte și să se bucure de lucrurile mărunte din fiecare zi, oricât de dificilă ar fi viața…

Edith González postează frecvent mesaje pozitive pe conturile sale de socializare, iar atitudinea încărcată de optimism și energie atrage admirația tuturor fanilor, care îi lasă comentarii prin care își manifestă sprijinul moral.

Sursă: anamariavasile.com

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies