Home Stiri mondene Ei formeaza cuplul momentului: Cleopatra Stratan are iubit si este super cunoscut!

Ei formeaza cuplul momentului: Cleopatra Stratan are iubit si este super cunoscut!

de Arseni Ana
Ei formeaza cuplul momentului: Cleopatra Stratan are iubit si este super cunoscut!

Cleopatra Stratan nu mai este fetita care-l astepta pe Ghita la portita. Tanara a ajuns la 17 ani si este o adolescenta frumoasa si gata sa-si gaseasca iubirea.

Dupa ce luni la rand s-a speculat ca aceasta este intr-o relatie cu artistul Edward Sanda, iata ce cei doi au confirmat zvonul: „Da, suntem impreuna!”.

Ei formeaza cuplul momentului: Cleopatra Stratan are iubit si este super cunoscut!

Cleopatra Stratan si cantaretul Edward Sanda au avut o colaborare muzicala si imediat presa i-a „cuplat”, insa cei doi au negat vehement acest zvon. Insa, inevitabilul s-a produs si iata ca cei doi tineri formeaza cel mai nou cuplu din showbiz.

„Da, suntem impreuna! Atunci cand au aparut speculatiile ca noi eram impreuna, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesa impreuna si dupa ce a bubuit toata chestia aia, am continuat sa vorbim. Oricum, vorbeam foarte mult si foarte des si, cumva, ne-am apropiat inevitabil. Am simtit ca avem foarte multe in comun, avem o conexiune foarte frumoasa impreuna si suntem chiar la fel in tot. Tot ceea ce am cautat eu vreodata, vad acum in ea. E chiar ce cautam eu”, a declarat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, Edward Sanda despre relatia pe care o are cu Cleopatra Stratan…

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies