Home Stiri mondene Elena Gheorghe a rememorat începutul relației dintre ea și soțul sau: „Nu credeam că o să se întâmple ceva între noi”

Elena Gheorghe a rememorat începutul relației dintre ea și soțul sau: „Nu credeam că o să se întâmple ceva între noi”

de negriuelena

Deși în prezent are o căsnicie minunată și o familie frumoasă, binecuvântată cu doi copii, Elena Gheorghe nu a crezut inițial că are vreo șansă la cel care i-a devenit, ulterior, soț.

Invitată în cadrul emisiunii Răi, da’ buni, frumoasa cântăreață a povestit despre începutul dificil al relației dintre ea și Cornel Ene, soțul său.

Elena Gheorghe a făcut destăinuiri, precizând că erau buni prieteni, dar nu s-a gândit că ar avea șanse să se întâmple mai mult între ei, deoarece nu dorea să strice relația de prietenie, cu atât mai mult cu cât bunica sa dorea să ia un machedon, pentru că așa era tradiția în familie, iar Cornel este român. Însă, așa cum spune și cântăreața, sentimentele de dragoste au fost mai puternice decât obstacolele.

„Cam un an jumătate-doi, am fost foarte buni prieteni. Ne confesam toate lucrurile. Eu îi spuneam de cine îmi place, el îmi spunea de cine îi place. Nu credeam că o să se întâmple ceva între noi pentru că ne înţelegeam mult prea bine. Trecând timpul şi dându-ne seama că este mai mult decât o prietenie, a fost destul de riscant, zic eu. Riscam să pierdem o prietenie. Dada, bunica mea, şi-a dorit întotdeauna să mă căsătoresc cu un machedon. Mai ales că eu am fost preferata ei, mi-aş fi dorit să duc tradiţia mai departe, dar inimii nu-i poţi porunci”, a declarat Elena Gheorghe.

„Când (n.r.: Dada, bunica Elenei) l-a cunoscut pe Cornel, a fost foarte rezervat. Când a aflat, de fapt. I-am ţinut secret cam un an jumătate. Nu ştiam cum să-i spun. (…) Eu mă duceam cu gândul să-i spun, dar ea povestea de pretendenţi sau de ce şi-ar dori ea. (…) Până la urmă, i-am spus. A fost foarte dezamăgită, a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă…

Cu timpul am mai vorbit despre el. Am trecut printr-o pierdere în familie, Cornel a fost lângă mine atunci. L-a cunoscut într-un moment în care era mai sensibilă. Nu era atât de vulcanică. Ea făcea cărţile în casă. Cornel o ducea acasă, o aducea. Se comporta ca şi când ar fi fost bunica lui. Conta foarte mult pentru ea. Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva şi că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât zece aromâni”, a mai spus Elena Gheorghe.

Surse: spynews.ro, cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies