Home Stiri mondene Elena Ionescu, apropiere suspectă de Războinicul Emanuel? Ce s-a întâmplat între ei la „Survivor”

Elena Ionescu, apropiere suspectă de Războinicul Emanuel? Ce s-a întâmplat între ei la „Survivor”

de negriuelena

Elena Ionescu a fost criticată dur pentru apropierea de Sonny Flame, apărând zvonuri că între ei ar fi fost ceva mai mult, deoarece se înțelegeau extrem de bine, iar ea îl complimenta frecvent.

Sonny Flame a fost eliminat din competiția de la Survivor România, iar ulterior a vorbit și despre presupusa relație amoroasă cu Elena Ionescu.

„Nu a fost nimic între noi, sub nicio formă. Am curaj să jur pe orice vrea publicul, pe Biblie, pe biserică, chiar pe soția și pe fiica mea, că nu a exista niciun fel de legătură între noi.

Vă jur cu mâna pe inimă, pentru că m-au deranjat aceste speculații. Noi stăteam și împărțeam pătura pentru că pe timpul nopții era foarte frig. Aveam câte o pătură subțire de fiecare.

Am preferat să stau lângă Elena pentru că eram prieteni, am pus o pătură una peste alta ca să ne fie mai cald și evident că observând niște lucruri în echipă, aveam posibilitatea să ne spunem la ureche.

Nu a fost niciun fel de apropiere; și acea aluzie a lui Ghiță, atunci când a acuzat-o pe Elena în Consiliu că făcea chestii sub pătură cu mine,

mi s-a părut de cea mai joasă speță, m-a dezgustat total.

Repet, vă jur că nu este nimic adevărat”, a explicat Sonny Flame la emisiunea ”Ștafeta mixtă”.

Artista a dezmințit și ea că ar fi avut o idilă cu Sonny Flame.

„Între mine și Sonny este doar o prietenie, restul comentariilor sunt niște mizerii”, a declarat Elena Ionescu.

Acum, cântăreața se află din nou în prim-plan, de data aceasta fanii emisiunii observând o apropiere suspectă între ea și un alt concurent, de data aceasta din echipa Războinicilor, Emanuel, cu care a dansat.

„Ne-am întâlnit și cu Faimoșii, nu doar ca rivali, ci și altfel. A fost frumos, ne-am simțit bine. Am dansat și cu Elena, m-am simțit minunat…

Sincer, abia am așteptat momentul ăsta, mi l-am dorit de mult, să avem acest dans!”, a declarat Emanuel despre Elena Ionescu.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies