Home Stiri mondene Elena Ionescu dă cărțile pe față despre Grațiela Duban, după „Survivor”! Detalii uluitoare

Elena Ionescu dă cărțile pe față despre Grațiela Duban, după „Survivor”! Detalii uluitoare

de negriuelena

De curând, Elena Ionescu a vorbit deschis despre conflictele sale cu Grațiela, din cadrul competiției Survivor România.

Bruneta a fost desemnată câștigătoarea marelui premiu, iar de-a lungul reality show-ului s-a descurcat singură, fără ajutorul celorlalți colegi.

Mai mult decât atât, aceștia nici măcar nu au felicitat-o după marea finală, ci au considerat-o o rivală.

„Orice făceam și voiam să ajut era cu două înțelesuri: ori că îmi doream să dau bine la televizor, ceea ce o zi, două, trei, poți să faci asta, dar a patra, a cincea, a «n»-a zi sau peste o lună, nu te mai puteai preface, deja se vedea dacă ești real sau fals, doar este un reality show…

Eu nu îmi doream decât să supraviețuim cu toții acolo, realizam că tot ce ne lipsea era să câștigăm.

Căci, până la urmă, acest lucru era cel mai important. Dacă am fi reușit pe traseu, nu ar mai fi fost discuțiile astea, am fi mâncat, am fi avut condiții mai bune…

Au fost cazuri când Războinicii au dormit în pat, au făcut masaj, au avut hrană mult mai multă decât noi, pentru că au câștigat mult mai multe recompense și evident că aveau și mai multă forță.

Dar aici, știți cum e… norocul jucătorului și norocul lor că au fost închegați.

Și la ei au fost discuții, nu aveai cum… Te cerți cu familia acasă, bașca acolo… însă ei erau altfel, noi eram prea înrăiți”, a declarat Elena Ionescu la Ștafeta Mixtă.

Artista a dat cărțile pe față în legătură cu Grațiela Duban.

„Cu Grațiela, am avut o relație foarte bună la început, ne-am împărtășit multe din experiențele de viață, eram două mame, aveam copii acasă, vorbeau despre lucruri de foarte frumoase.

Apoi, nu știu cum…totul s-a rupt! Nu am înțeles-o de ce!

La un moment dat, mă gândeam, «Doamne, cum poți să împărtășești atâtea cu o persoană și ea să se ducă să le spună lucruri intime, mai ales băieților și, apoi, să îmi mai aud și niște lucruri?»…

Să nu mai spun și despre niște scenarii ce au fost făcute, fiindcă în «Survivor» au existat și scenarii, din păcate…

A fost dureros să vezi că un om, căruia nu i-ai făcut nimic rău, să se comporte așa… fiindcă eu Grațielei nu i-am făcut nimic rău.

Nu îmi aduc aminte să o fi nominalizat-o, ba chiar îmi aduc aminte că, la un moment dat, după un joc pe care îl pierdusem, s-a luat decizia de a lua fiecare bețișoare pentru a da afară pe cineva, iar acel cineva ar fi fost Grațiela.

Eu am sărit atunci, căci am văzut nedreptatea! I-am zis lui Cezar că eu nu pot să dau afară un om care a adus puncte, iar ea adusese puncte în perioada aia și… normal și firesc, dar să gândim cronologic.

Drept urmare, nu am nominalizat-o, deși atunci ne certasem”, a mai spus Elena Ionescu.

„Ea, din păcate, și o spun încă o dată, m-a văzut ca o rivală, nu ca pe o colegă. Adică, răutățile gratuite făcute la adresa mea… nu le pot găsi o scuză…

Consider că oamenii devin ei acolo, în Republica Dominicană, așa cum sunt, nu își mai pot gestiona stările… iar situațiile critice de acolo te pot face din om neom”, a adăugat artista.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies