Home Stiri mondene Elena Ionescu dă cărțile pe față despre Iancu Sterp „de la Survivor”! „Îmi este…”

Elena Ionescu dă cărțile pe față despre Iancu Sterp „de la Survivor”! „Îmi este…”

de negriuelena

Faimoasa Elena Ionescu a dorit să spună lucrurilor pe nume în legătură cu zvonurile conform cărora ar avea un interes romantic pentru Iancu Sterp, din echipa Războinicilor.

Potrivit speculațiilor, s-a creat un triunghi amoros în cadrul reality show-ului Survivor România, în prim-plan fiind Elena Ionescu, Iancu Sterp și Emy Alupei.

După ce s-au reunit cele două echipe, a Faimoșilor și a Războinicilor, Emy, și ea o Faimoasă, a părut că îl place foarte mult pe Iancu, ceea ce a dus la tensiuni.

Aceasta este deranjată de faptul că Iancu petrece „prea mult timp” cu Elena, iar colegii celor două susțin că din acest motiv Faimoasele sunt mai mereu în conflict.

„Emy cumva îl simpatizează un pic pe Iancu. Nu e un lucru rău, el e băiat frumos, oricum el are iubită acasă… Și îl simpatizează…

Și, probabil dacă, nu știu, Iancu aleargă cu Elena mai mult se gândește că Doamne, cine știe ce… dar nici nu se pune problema…

Dar nici nu se pune problema de așa ceva!… Și, probabil, de asta a fost un pic deranjată, poate nu și-a petrecut… să fi alergat cu Emy și să nu fi alergat cu Elena…

Dumnezeu știe…”, a spus Carmen Emanuela, din echipa Războinicilor.

„A văzut Ghiță că Elena uneori se mai dă așa pe lângă Iancu, așa a perceput el situația.

La un moment dat, Elena a și spus că Iancu seamănă cu un fost al ei și de aici probabil așa a asociat treaba.

Are și el filmele lui”, a dezvăluit Emy în testimoniale.

Elena Ionescu a dat cărțile pe față în legătură cu Iancu Sterp.

„Ghiță a lăsat să se înțeleagă că eu aș avea vreo simpatie pentru Iancu. Culmea, despre el a vorbit, care, dacă m-aș fi chinuit puțin, ar fi putut fi copilul.

Iancu îmi este drag aici, un băiat muncitor, un băiat cu un mare caracter, cu care nu am avut niciun fel de dispută, la fel nici cu Emy, nici cu Andrei.

I-am cunoscut pe toți băieții pe parcurs și am rămas prietenă cu ei, atât.

Eu sunt o femeie singură, dar nu sunt o femeie ipocrită sau o femeie care nu observă dinafara niște lucruri.

Eu mi-am dat seama de simpatia pe care și-o poartă cei doi, am înțeles-o, le place hârjoneala, i-am susținut, am zis că sunt copii, e vârsta la care se întâmplă lucrurile astea”, a declarat Elena Ionescu.

„Eu sunt un om sociabil. Îmi place să fiu spiritual, sunt la fel cu toți colegii, și cu Războinicii, și cu Faimoșii, ne-am apropiat destul de tare cu toții, râdem, ne simțim bine…

Eu sper să nu interpreteze vreuna dintre fete ceva, dacă glumim, să nu se înțeleagă altceva”, a precizat Iancu Sterp.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies