Home Stiri mondene Elena Ionescu, detalii noi despre motivul divorțului: „Cu toţi porii mei am simţit că…”

Elena Ionescu, detalii noi despre motivul divorțului: „Cu toţi porii mei am simţit că…”

de negriuelena

Artista a declarat de curând că, de fapt, decizia de a divorța a luat-o de comun acord, deoarece așa au simțit că este mai bine pentru amândoi.

Elena Ionescu și Dragoș se vor implica amândoi în creșterea băiețelului lor, dar în rest nu mai au nimic de împărțit și își vede fiecare de viața sa.

„Merge bine (n.r.: fiul ei). Am testat toate podelele. L-am lăsat să vadă care-i treaba cu fiecare şi după a luat singur decizia că e suficient. (…)

Eu sunt un om foarte pozitiv. Când se întâmplă şi astfel de momente ţi le asumi, mergi mai departe.

Când doi oameni nu se mai potrivesc e ok să nu mai fie împreună. Este o relaţie asumată, fiecare va avea grijă atât cât va putea, cu siguranţă lui nu îi va lipsi nimic.

Nu, șansele sunt atunci când momentele sunt calde, când trebuie. După nu mai are ce să se întâmplă. Să fim doi oameni responsabili.

Noi am discutat la un moment dat. Ne-am spus oful, am stat faţă în faţă. Am luat-o decizie de comun acord.

Noi am încercat să păstrăm o relaţie civilizată. (…) Atunci realizezi, uneori, ce este mai bine pentru tine şi cât de capabil eşti să mergi mai departe.

Cu înţelepciune şi încredere în Dumnezeu… după toată perioada aceasta, am decis că aşa e cel mai bine pentru amândoi.

Mie îmi place să spun că orice relaţie trebuie trăit atât cât e frumoasă. Când intervin problemele, uneori nu ţin de tine ca persoană.

Pot să spun doar că am simţit că trebuie să facem pasul acesta, cu toţi porii mei am simţit că trebuie să facem pasul acesta.

Mergem mai departe. Despre asta e viaţa. Eu am simţit să compun şi să mă reapuc de treaba asta. Doamne ajută, să fim pozitivi!

Cred că Dumnezeu le aşază pe toate cu un scop”, a declarat Elena Ionescu.

Aceasta plănuiește să se focalizeze pe cariera artistică și să se bucure mai mult de viață. Deocamdată nu are de gând să ia în calcul o relație nouă.

„Momentan am multe lucruri de făcut, mă axez pe carieră, pe viitor. Doamne ajută! Eu sunt un om deschis”, a mai declarat cântăreața…

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies