Home Stiri mondene Elena Ionescu, detalii șocante despre „Survivor”: „Nu vă închipuiți cum era acolo…”

Elena Ionescu, detalii șocante despre „Survivor”: „Nu vă închipuiți cum era acolo…”

de negriuelena

Elena Ionescu, cea care a câștigat Survivor România, a oferit detalii cu adevărat șocante despre experiența sa de cinci luni în Republica Dominicană.

Vedeta a dezvăluit abia acum prin ce a trecut în cadrul reality show-ului, scoțând la iveală amănunte halucinante.

„Doamne, ce fericire! Nu-mi vine să cred! Îmi pare rău că plâng! Vă mulțumesc din suflet. Nu mai știu de mine.

Mama, te iubesc! Vreau să-mi promită Lola, Emanuel și Iancu că vor dansa cu mine la un concert. Oamenii care merită trebuie să rămână împreună.

Această emisiune a unit oameni cu caractere frumoase, prin bunătate se ajunge departe.

N-am cuvinte! Vreau să mă iertați dacă am supărat sau deranjat pe cineva.

Sper că această lecție de viață să o împărtășesc cu toată lumea.

Din toată experiența asta… și oamenilor de acasă, și celor care mă vor urma de aici înainte, mi-e foarte greu să mai am cuvinte în momentul de față.

Vă iubesc și vă dăruiesc acest cadou vouă! Mă aplec în fața publicului! Mulțumesc, «Survivor România!»”, a declarat Elena Ionescu atunci când a fost declarată câștigătoare.

Artista a vorbit în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă în legătură cu situațiile extrem de dificile prin care a trecut de-a lungul show-ului.

„A fost greu foarte, foarte greu… Să mănânci doar puțin orez și nucă de cocos, să dormi pe șipcile acelea care mai aveau un pic și îți rupeau spatele, să mori de frig seara și de cald ziua, să te uiți pe unde calci, că puteai să dai peste vietățile alea de acolo care aveau dimensiuni uriașe față de ce știam eu, să te muște țânțarii ăia oribili și apoi, să fii fresh a doua zi pe traseu e cumplit.

Nimeni de acasă nu știe cât de dure condiții am îndurat în Republica Dominicană, dar, practic, acum, la rece, nici nu mai contează…”, a declarat Elena Ionescu.

„Să nu te speli atât timp bine… este un calvar! Îmi amintesc că, la început, miroseam toți, puțeam, practic, nu vă închipuiți cum era acolo, în tabără.

Se simțeau tot felul de «miresme». Încet, încet, însă, ne-am obișnuit și parcă nu mai era atât de groasă treaba, mai ales că nu mai eliminam toxine.

Ne spălam în apa oceanului, iar sarea aceea mai atenua din miros. Totuși, veneam transpirați total de la jocuri și era greu, cu hainele pline de noroi, de nisip…

Iar în partea de final, când ne-am unificat și ne-am dus în altă parte, a fost și mai dificil, mai ales că eu în cap aveam câlți, atât de încurcat îmi era părul.

Nu mai aveam ocean și ne spălam cu apă potabilă. Îmi aduc aminte că, la un moment dat, după un joc câștigat, am primit câte un săpun la două persoane.

Eu l-am împărțit cu Asiana și, de fericire, ne-am dat cu el de aveam senzația că ne-am luat pielea de pe noi, ne dădeam jos toate straturile de bronz…

Offf… așa era acolo. Acum, am învățat să prețuiesc și cele mai mărunte lucruri…”, a mai spus Elena la Ștafeta mixtă!.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies