Home Stiri mondene Elena Ionescu este șantajată pentru suma de 1.000 de euro

Elena Ionescu este șantajată pentru suma de 1.000 de euro

de Clara

Unul din conturile sale sociale a fost spart de către un hacker, iar artistei i se cere suma de 1.000 de euro. Persoane apropiate acesteia au declarat că artista este devastată și se teme de ce s-ar putea întâmpla.

Se pare că vedeta nu a mai trecut niciodată prin așa ceva și nu știe ce să facă pentru a rezolva problema cât mai repede. Ultima sa postare este de pe data de 27 octombrie și nu a mai postat niciun Insta Story de mai bine de 24 de ore. Profilul său de Instagram este urmărit de peste 206.000 de persoane, iar artista a postat mai mult de 3.000 de fotografii.

Elena Ionescu a intrat în atenția publicului, după ce a câștigat o emisiune difuzată pe Kanal D. După ce finala a avut loc, vedeta oferit un interviu pentru libertateapentrufemei.ro și a vorbit despre modul în care această experiență a ajutat-o. Se pare că divorțul de fostul soț nu a fost foarte ușor de suportat, dar adrenalina trăită pe tărâm exotic a ajutat-o să depășească această perioadă dificilă.

„Am intrat cu gândul de a ma regăsi pe mine după despărțirea de soțul meu, după o perioadă de un an de când îmi creșteam singură copilul, după repoziționarea mea în lumea muzicală. A fost cea mai bună provocare pentru mine. Oamenii au văzut cam totul. Eram filmați 24 de ore din 24 și momentele cele mai importante au fost difuzate. A fost o competiție mai grea decât s-a văzut la televizor, pentru fiecare dintre noi. Ești rupt de lume, trăiești în junglă cu hrană putină, eu nu făceam sport de performanță și traseele erau unele dificile. Cred că am făcut față tuturor provocărilor, atât cele psihice, cât și fizice”, a mărturisit artista…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies