Home Stiri mondene Elena Ionescu și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul feței

Elena Ionescu și-a făcut o intervenție chirurgicală la nivelul feței

de Clara

Elena Ionescu s-a lăsat, din nou, pe mâna medicilor. Aceasta nu a fost mulțumită în totalitate de aspectul său și a vrut să facă niște schimbări. După ce a câștigat show-ul Survivor, artista a fost criticată de fani, aceștia spunând că nu mai arată ca înainte. Așadar, fosta membră a trupei Mandinga și-a mărit sânii și a apelat și la o operație la nivelul gâtului.

Conform ciao.ro, cântăreața și-a înlăturat gușa, fiind un aspect care nu o mai mulțumea. „Elena avea câteva kilograme în plus, cel puțin la burtă. Și asta o deranja destul de tare că abia reușea să mascheze. Și-ar fi luat grăsimea de pe abdomen și și-ar fi injectat-o în sâni. Așa a scăpat și de grăsimea de la burtică. Și parcă spunea că și-a mai luat și de pe la picioare. Dar, în afară de asta, ea și-a făcut recent o intervenție la gușă. Mai exact, și-a topit gușa cu ajutorul unor injecții. Există o substanță care topește grăsimea și pe care trebuie să o injectezi o dată la câteva săptămâni. Ea a făcut o singură ședință momentan, probabil urmează și altele până când ajunge la rezultatul mult dorit. Elena este foarte atentă cu imaginea ei, iar în ultima perioadă pare că se îngrijește din ce în ce mai mult, frecventează clinicile de înfrumusețare unde-și face diverse proceduri. Tot recent și-a injectat și buzele, le-a hidratat mai mult”, a spus un apropiat al artistei.

Elena a acordat un interviu pentru click.ro și a vorbit despre experiența din Republica Dominicană: „De acolo, din Dominicană, nu realizam cum mă văd oamenii de acasă. De multe ori aveam impresia că nu o să mă înţeleagă nimeni. Nu mă aşteptam să fiu atât de susținută de cei de acasă pentru că îi vedeam pe colegii mei că nu mă înțelegeau, că interpretau greşit ce gândeam. Mă plec în faţa publicului, oamenii care m-au votat şi m-au susţinut în show au făcut posibilă împlinirea visului meu”…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies