Home Stiri mondene Ella de la „Puterea Dragostei” l-a pus la zid pe Jador după ce acesta a plâns în emisiune! De ce l-a acuzat

Ella de la „Puterea Dragostei” l-a pus la zid pe Jador după ce acesta a plâns în emisiune! De ce l-a acuzat

de negriuelena

Ella și Jador au trecut prin clipe pline de emoție în cadrul show-ului Puterea Dragostei. Aceștia au vărsat lacrimi gândindu-se la cum a decurs relația lor.

Cei doi s-au îmbrățișat, dar același timp și-au lansat și reproșuri, iar Ella consideră că acesta se preface.

Jador a făcut aluzii că, în ciuda sentimentelor sale de iubire pentru Ella, pe care ar fi putut să o considere femeia vieții sale, nu ar mai fi posibil ca aceasta să fie iubita lui.

Cu ochii înlăcrimați, Ella l-a respins întruna pe Jador și l-a acuzat că i-a fost infidel. Aceasta a lovit dur în Jador, susținând că lui îi place să se victimizeze.

„Inima mea a fost prea mult timp la Jador. Nu mai vreau să fiu rănită. Am suferit mult pentru Jador.

El nu este un bărbat stabil, într-o seară cu una, în alta seară cu alta. Am fost răcită, bolnavă. Nu m-a sunat o dată să mă întrebe cum mă simt.

Un om care iubește nu poate rezista fără să știe cum se simte persoana la care ține. El spune multe, face teatru ieftin. E o strategie”, a declarat Ella.

Frumoasa brunetă dorește să își vadă mai departe de viața sa, fără să mai audă de Jador. Ella îl place pe Iancu, fratele lui Culiță Sterp, dar a spus că nu sunt împreună…

Ella se teme să înceapă o relație nouă, iar în privința lui Iancu este și diferența de vârstă, el având doar 21 de ani și fiind mai mic decât ea…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies