Home Stiri mondene Emily Burghelea catre conducerea “Acces direct”: „Ne vedem in INSTANTA”

Emily Burghelea catre conducerea “Acces direct”: „Ne vedem in INSTANTA”

de Clair
Emily Burghelea

Dupa ce a plecat de la “Acces direct” si a incalcat clauzele din contract, Emily Burghelea se asteapta la un proces din partea Antena 1.

„Adevărul este scump!! Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul…eu o să plătesc. Ne vedem în instanță. Am plecat în vacanță. V-am pupat!”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

”Eu am plecat de acolo pentru că nu eram de acord să ascund că Veronica este agresată. Nu am plecat pentru bani, am plecat din principiu! Imediat după demisie am primit propuneri să fac diverse materiale care nu au legătură cu subiectul acesta și le voi face însă acum vreau să iau o pauza de care am nevoie.

Sunt extrem de încărcată emoțional. Este greu să lucrezi atâta vreme într-un mediu încărcat cu energie negativă. Nu spun că oamenii de acolo erau așa însă subiectele despre care se discuta în fiecare zi erau de cele mai multe ori tragice. Nu am plecat pentru altă ofertă, mai bună, dar asta nu înseamnă că, pe viitor, nu voi mai lucra în televiziune, poate la un alt post”, a declarat Emily Burghelea, pentru Cancan.

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies