Home Stiri mondene Emily Burghelea, mesaj tranșant după ce a aflat că Viorel și Vulpița sunt infectați

Emily Burghelea, mesaj tranșant după ce a aflat că Viorel și Vulpița sunt infectați

de negriuelena

Emily Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct, și-a exprimat punctul de vedere după ce a aflat că Viorel și Vulpița sunt infectați.

Blondina este tranșantă în mesajul său, fiind de părere că nu doar Viorel și Vulpița sunt infectați, ci mult mai mulți din echipa de producție.

„Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred și ce consider.

Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple.

Și cred că oricât de mare ar fi trustul lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate”, a transmis Emily Burghelea pe contul său de Instagram.

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo (…), din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată, am auzit.

Eu, una, personal, nu mai urmăresc «Acces Direct», pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.”, a mai spus aceasta.

Fosta asistentă TV a fost întrebată de fani și ce părere are despre Cosmina Adam, cea care  i-a luat locul în emisiune.

„Ce părere să am? N-am nicio părere, pentru că, până la urmă, nu mă interesează, adică chiar nu mă interesează, fiecare cu treaba lui.

Adică dacă ea este dispusă să facă niște chestii pe care eu nu am fost dispusă să le fac, treaba ei.

Ea mi se pare drăguță, am văzut-o chiar în prima zi în care a fost la «Acces Direct», pentru că atunci m-am dus să-mi iau hainele”, a conchis Emily Burghelea…

Sursa: cancan.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies