Home Stiri mondene Emily Burghelea, reacție dură față de echipa „Acces Direct”: „Nu am avut cum să…”

Emily Burghelea, reacție dură față de echipa „Acces Direct”: „Nu am avut cum să…”

de negriuelena

Emily Burghelea se apără în fața acuzațiilor echipei Acces Direct. Fosta asistentă TV a emisiunii susține că demisia sa este reală, iar foștii săi colegi mint când susțin că au concediat-o.

Aceasta a explicat în cel mai recent vlog al său cum s-au petrecut, de fapt, lucrurile care au dus la încheierea colaborării sale cu Antena 1.

„O să răspund, punctual, la fiecare acuzație pe care mi-au adus-o. În primul rând, «Acces Direct» minte când spune că m-a dat afară. Eu vă atașez aici actul cu demisia mea.

Am spus asta și în direct, dar m-au tăiat, nu am avut cum să-mi termin fraza. «Acces Direct» minte. Ei spun că am plecat la alt post, eu filmez… din curte.

«Acces » minte, au spus că eu i-am îmbătat pe cei doi, dar în realitate, nu i-a obligat nimeni să bea. Li s-a pus vin în pahar, într-adevăr, dar nu i-a obligat nimeni să bea.

Fiecare a băut cum a vrut, cât a vrut. «Acces Direct» minte, ei spun că totul a plecat de la faptul că eu i-am chemat pe cei doi la petrecere, dar nu este adevărat.

Nu m-au dat ei afară, am plecat eu, ca să știți. Dacă vreți să ascultați, vă spun eu ce s-a întâmplat.

Da, am sunat-o pe Vulpița și i-am chemat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic când am făcut treaba asta, i-am chemat ca pe niște prieteni, nu ca pe niște invitați în emisiune, tocmai de-asta le-am spus să nu povestească nimic în emisiune, pentru că nu voiam cameramani la petrecere.

De fiecare dată când eu m-am văzut cu Vulpița sau Viorel au fost cameramani.

La grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a zis că este bătută. Prima dată mi-a spus atunci când a venit la mine acasă și a dormit cu mine.

Antena 1 a pus-o să vină la mine, pentru că se certa cu Viorel.

Nu mă plătesc cu un milion de euro ca să știu eu ce minciună trebuie să zic, ca să le iasă lor regia”, a povestit Emily Burghelea în cadrul celui mai recent vlog al său…

Sursa: impact.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies