Home Stiri mondene Este Lora însărcinată? Reacția lui Cove a ridicat multe semne de întrebare

Este Lora însărcinată? Reacția lui Cove a ridicat multe semne de întrebare

de Clara

Lora a ridicat foarte multe semne de întrebare în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Aceasta a spus, din senin, că are pofte, iar Cove a insinuat că ar fi însărcinată.

În timp ce, în platou, se vorbea despre un preparat culinar, Lora a spus că ar vrea să guste. „Iată, Lora are pofte! De ce oare? Lăsăm oamenii să decidă”, a spus prezentatorul.

După ce Adela a spus că este însărcinată pentru a treia oară și că Lora îi va lua locul, aceasta a spus că și ea ar vrea să aibă un copil. „Îmi doresc foarte mult şi băieţel, şi fetiţă. Eu vreau să am cinci copii, dar nu ştiu când o să am timp. Acum am omul perfect lângă mine, simt că se apropie momentul”, a spus artista în cadrul unui interviu, conform cancan.ro.

Lora se numără printre persoanele publice care și-au făcut vaccinul. Aceasta, după rapel, a avut câteva simptome și le-a spus fanilor despre experiența mai puțin plăcută.

„Marți am avut rapelul. Am ajuns acasă și, prima dată, m-a luat somnul, dar nu știam dacă este de la frică. M-am trezit a doua zi de dimineață, miercuri, cu o energie super bună. În timpul emisiunii, m-a luat așa o chestie. Eram cu o stare de leșin, amețită și nu puteam să păstrez imaginea.

Am ajuns acasă, m-am descălțat și am adormit pe canapea. M-am trezit seara, pe la ora 10. M-am trezit cu migrene, febră 38, dar eu simțeam că ard mai tare. Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic. Dacă mă ridicam, simțeam că îmi cade capul, eu, care nu am niciodată dureri de cap. Pentru mine, durerea de cap a fost anormală.

Am avut aceste simptome după rapel, le-am considerat normale însă am rămas acasă. M-am trezit a doua zi, crezând că sunt bine. Eram puțin transpirată, m-am ridicat în fund pe pat, așteptam să văd dacă mi se întâmplă ceva. Când m-am ridicat să mă duc la baie, eram beată fără să fiu beată. M-am ținut de pereți și am confirmat echipei că nu pot să ajung la emisiune”, a spus Lora pe rețelele sociale…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies