Home Stiri mondene Este oficial! Angelina Jolie îi lasă lui Brad Pitt copiii! Ce a determinat-o să ia această decizie

Este oficial! Angelina Jolie îi lasă lui Brad Pitt copiii! Ce a determinat-o să ia această decizie

de negriuelena

Angelina Jolie, în vârstă de 44 de ani, a făcut anunțul surprinzător în urmă cu câteva zile. Cei șase copii ai fostului cuplu, și anume Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, și gemenii Vivienne și Knox, vor fi lăsați de aceasta în grija tatălui lor, Brad Pitt, ce are 55 de ani, iar decizia uimit pe toată lumea, întrucât este bine cunoscut că cei doi au avut neînțelegeri foarte mari după despărțire.

Frumoasa actriță a hotărât ca pentru o perioadă să se dedice carierei, fiind implicată în mai multe proiecte cinematografice importante care îi ocupă mult timp și pentru care a semnat deja contractele, spre încântarea fanilor, astfel încât a fost de acord ca tatăl lor, Brad Pitt, să îi ia la el. În urma divorțului ce a avut loc în 2016, Angelinei i-a revenit custodia deplină și nu a acceptat absolut deloc ca fostul ei soț să petreacă timp cu cei șase copii ai lor, așadar este pentru prima dată când permite ca acest lucru să se întâmple. Astfel,  aceștia vor petrece restul verii locuind cu tatăl lor și cu bunicii lor (părinții lui Brad), deoarece a apelat și la ajutorul lor, iar copiii sunt apropiați de ei.

Copiii au avut de suferit deoarece în tot acel timp nu au putut petrece timp cu tatăl lor, dar se pare că actrița a revenit la sentimente mai bune și arată înțelegere, recăpătându-și încrederea în fostul ei soț suficient de mult pentru a îl lăsa să aibă grijă de ei. Cu toate acestea, înțelegerea pe care au făcut-o Angelina și Brad nu este valabilă decât pe timpul verii, copiii revenind în grija mamei lor odată cu începerea toamnei…

Sursa: ciao.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies