Home Stiri mondene Este sau nu Andra însărcinată? Aceasta a lămurit lucrurile

Este sau nu Andra însărcinată? Aceasta a lămurit lucrurile

de Clara

Deoarece Andra a adus pe lume doi copii, corpul ei nu mai arată la fel ca în tinerețe. Din această cauză, mai mulți oameni sunt de părere că vedeta ar fi însărcinată cu al treilea copil când, de fapt, are doar câteva kilograme în plus. Cu toate acestea, solista este determinată să slăbească.

„Am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate. Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept. Sunt binedispusă, cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și o energie foarte bună. Deși, după perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, a spus artista, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa de Instagram.

„Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată.

În pandemie, toată lumea a pus câteva kilograme, iar eu sunt unul dintre acei oameni. La mine, surplusul se depune în diferite zone ale corpului, nu neapărat în cele mai fericite locuri. Recunosc, îmi plac dulciurile. Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc”, a spus aceasta, conform cancan.ro, pentru cei de la libertatea.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies